İyide BIOS ekranına ulaşmam lazım. Ayrıca siyah olması normal çünkü işletim sistemi olmuyor o zaman. Yeniden başlatarak sürekli delete tuşunu veya F12 tuşunu kırarcasına sürekli bas açılması lazım.
F2 tuşunu dene bir de. İnternette F2 tuşu BIOS tuşu olarak gözüküyor.
Hayır tüm diskler takılı olunca bile siyah ekranda kalıyor.(Diski çıkartıncada siyah ekranda kalıp ekranda hiçbirşey gözükmüyor)
Tuşa sürekli basıyorum ama tık yok.
Hayır tüm diskler takılı olunca bile siyah ekranda kalıyor.(diski çıkartınca da siyah ekranda kalıp ekranda hiçbir şey gözükmüyor)
Tuşa sürekli basıyorum ama tık yok.
Normalde olması lazım. @Yener K. bir el atar mısın? Normalde disklerin hepsi çıkık olduğunda boot etmediği için hem hata vermesi lazım hem de BIOS daha uzun süre kalması lazım bir sonraki adımlarında.
Sonra de del veya F12 ile açılması lazım.
Normalde olması lazım. @Yener K. bir el atar mısın? Normalde disklerin hepsi çıkık olduğunda boot etmediği için hem hata vermesi lazım hem de BIOS daha uzun süre kalması lazım bir sonraki adımlarında.
Sonra de del veya F12 ile açılması lazım.
İşte BIOS ekranı asla ama asla gelmiyor.
Fastboot kapalı.
Uygulama üzerinden BIOS güncelledim yine aynı.
Uygulama üzerinden BIOS'a gir diyorum PC BIOS'a girmeden açılıyor.
Shift+yeniden başlat yapıyorum gelişmiş başlangiçta açılmıyor siyah ekranda kalıyor.
Deniyorum. @Yener K.@Silinen üye
Arkadaşlar eyvallah sorun çözüldü.
PC'nin tüm gücünü kestim, sonra yeniden başlattım ve sürekli del e bastım
Ve BIOS açıldı. Bin kere denedim olmadı ama en sonunda açıldı. Tüm ayarları sıfırladım ve BIOS'tan çıktım. Zamanınızı aldığım için k. B