C Cr9 Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 PC'yi 1 hafta açmadım PC temizledim hala çok yüksek hava üflüyor ve ses yapıyor CPU oyun oynarken az ama.
PC'yi 1 hafta açmadım PC temizledim hala çok yüksek hava üflüyor ve ses yapıyor CPU oyun oynarken az ama.
Polestar44 Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Hocam fanı çıkarım yağlayın ses gider gres yağı kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS C Cr9 Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Hocam CPU böyle gözüküyor ama oyun oynarken biraz daha ses çıkıyor PC zarar verirmi Polestar44 dedi: Hocam fanı çıkarım yağlayın ses gider gres yağı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU böyle gözüküyor ama oyun oynarken biraz daha ses çıkıyor PC zarar verirmi Artı 0 Eksi
Hocam CPU böyle gözüküyor ama oyun oynarken biraz daha ses çıkıyor PC zarar verirmi Polestar44 dedi: Hocam fanı çıkarım yağlayın ses gider gres yağı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU böyle gözüküyor ama oyun oynarken biraz daha ses çıkıyor PC zarar verirmi
Polestar44 Kilopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #4 Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Artı 0 Eksi
Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar.
KS KS C Cr9 Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #5 Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Hocam macundan olabilir mi sorun fanlar daha yeni yağlamıştım. Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU 80 90 100 oluyor termal macun yüzündendir diymi. Son düzenleme: 21 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Hocam macundan olabilir mi sorun fanlar daha yeni yağlamıştım. Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Polestar44 dedi: Ses sizi şimdi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok ama tavsiyem çok geçmeden yapın çünkü ses giderek artar. Genişletmek için tıkla... Hocam CPU 80 90 100 oluyor termal macun yüzündendir diymi.