i5 9400F sistemde GTA 5 düşük FPS veriyor

esli

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
ssd 980 samsung
Ekran kartı
Gtx1650
İşlemci
i59400 f
Merhaba bu aşağıda belirtmiş olduğum şeyler benim sistemim ve GTA V'e FiveM gibi oyunlarda %100 CPU kullanımına kadar çıkıyor ve FPS düşmesi yaşıyorum. Araştırdım ekran kartı ve işlemcim birbirine yeterli kaynaklarda bulunuyor. Bunun nedeni çözümü nedir?

i5 9400F ile GTX 1650 ekran kartı 16 GB RAM.

Merhaba iyi sosyaller öncelikle kasma sorununuzun birçok sebebi var sisteminiz GTA 5 için gayet yeterli ekran kartı sürücüleriniz güncel olmadığından dolayı kasma yaratıyor olabilir veya aşırı yüksek ayarlarda oynuyorsanızda kasma sorunu yaratabilir.

Hikaye modunda FPS değerlerinizi atabilir misiniz? Bu FPS düşmesi bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir. Fakat ben sıcaklık değerlerinden şüpheleniyorum. Zira eski yazılım performansa etki etse de, FPS'yi öldürmez. Ben İ5 4460 ve GTX960'la Ultra ayarlarda 70 civarı bir FPS ile oynayabiliyorum.

hocaya aktılıyorum fps değerleri ve artı sıcaklık değerleri atarsan burada olacağım iyi sosyalleşmeler hocam

GTA 5'in online modu ve FiveM daha yüksek CPU kullanıyor. Hikaye modunda FPS değerleri nasıl?
hikayeni modunda normal gta da kasma sorunu yaşamıyorum fivemde yaşıyorum

hikaye modunda herhangi bir sorun yaşamıyorum donma vs şeyler. fivemde yaşıyorum daha çok bu kasma sorununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…