glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.476 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ağustos 2021 #1 Selam. Sistemim: i5 9400F işlemci. GTX 1650 4 GB ekran kartı. 8 GB RAM. SanDisk SSD Plus 480 GB + 240 GB (Bunun içine kurulu.) Şimdiden teşekkürler, ayarlar en düşükte 75 -60 FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2021
Selam. Sistemim: i5 9400F işlemci. GTX 1650 4 GB ekran kartı. 8 GB RAM. SanDisk SSD Plus 480 GB + 240 GB (Bunun içine kurulu.) Şimdiden teşekkürler, ayarlar en düşükte 75 -60 FPS alıyorum.
Çözüm Sinan Engin v1 3 Ağustos 2021 glikojen dedi: Evet MediaMarkt'tan aldım. Termal macunu sıkmışlardı ve PC'yi alalı 8 ay oldu. Şimdi sıcaklık değerine bakacağım hocam. Eki Görüntüle 1126673 Valorant en yüksek ayarlardaki sıcaklık değerleri. Not: V-Sync açık. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil Alt Tab yapınca boşa düşer. Oyun içi paylaşım yapmalısınız. GeForce Experience indirin oradan en uygun grafikleri uygular oradan yapın bir de.
glikojen dedi: Evet MediaMarkt'tan aldım. Termal macunu sıkmışlardı ve PC'yi alalı 8 ay oldu. Şimdi sıcaklık değerine bakacağım hocam. Eki Görüntüle 1126673 Valorant en yüksek ayarlardaki sıcaklık değerleri. Not: V-Sync açık. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil Alt Tab yapınca boşa düşer. Oyun içi paylaşım yapmalısınız. GeForce Experience indirin oradan en uygun grafikleri uygular oradan yapın bir de.
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.476 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ağustos 2021 #11 Sinan Engin v1 dedi: Yaz aylarında gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama Valorant'ı algılamadı. Tamam şimdi algıladı. Artı 0 Eksi
Sinan Engin v1 dedi: Yaz aylarında gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama Valorant'ı algılamadı. Tamam şimdi algıladı.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #12 glikojen dedi: Hocam uygulama Valorant'ı algılamadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Sen ekle o zaman. Yaparmıyorsam profilin yanında dişli>oyunlar ve uygulamalar şimdi tara. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Hocam uygulama Valorant'ı algılamadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Sen ekle o zaman. Yaparmıyorsam profilin yanında dişli>oyunlar ve uygulamalar şimdi tara.
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.476 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 3 Ağustos 2021 #13 Sinan Engin v1 dedi: Nasıl? Sen ekle o zaman. Yaparmıyorsam profilin yanında dişli>oyunlar ve uygulamalar şimdi tara. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Şimdi uygulama optimize edildi dedi. Şimdi 200 FPS alıyorum hocam. Çok sağ olun. (en yüksek ayarlarda 200 FPS) Artı 0 Eksi
Sinan Engin v1 dedi: Nasıl? Sen ekle o zaman. Yaparmıyorsam profilin yanında dişli>oyunlar ve uygulamalar şimdi tara. Genişletmek için tıkla... Ekledim. Şimdi uygulama optimize edildi dedi. Şimdi 200 FPS alıyorum hocam. Çok sağ olun. (en yüksek ayarlarda 200 FPS)
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #14 glikojen dedi: Ekledim. Şimdi uygulama optimize edildi dedi. Şimdi 200 FPS alıyorum hocam. Çok sağ olun. (en yüksek ayarlarda 200 FPS) Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak etiketlerseniz sevinirim. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Ekledim. Şimdi uygulama optimize edildi dedi. Şimdi 200 FPS alıyorum hocam. Çok sağ olun. (en yüksek ayarlarda 200 FPS) Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak etiketlerseniz sevinirim. İyi oyunlar.