Normalde üst düzey bir sistemim var ve Windows 11 desteğini mutlaka olması olmaması zaten imkansız. Böyle bir makine de ne yapmam gerekiyor tam olarak? Malum 10 yolun sonuna geldi artık yardımınız gerekiyor hele bana bir akıl verin yol gösterin iyi sosyaller herkese.
Normalde üst düzey bir sistemim var ve Windows 11 desteğini mutlaka olması olmaması zaten imkansız. Böyle bir makine de ne yapmam gerekiyor tam olarak? Malum 10 yolun sonuna geldi artık yardımınız gerekiyor hele bana bir akıl verin yol gösterin iyi sosyaller herkese.
Hocam konu dışı olacak şu an telefondan yazıyorum saat sebebiyle PC açık değil neyse şimdi sorum şu; i5 9400F beni daha kaç sene götürür idare edebilir biraz külüstür olmaya başladığını düşünüyorum ben ama yorumlarını merak ettim öyle aniden aklıma düştü
Hocam konu dışı olacak şu an telefondan yazıyorum saat sebebiyle PC açık değil neyse şimdi sorum şu; i5 9400F beni daha kaç sene götürür idare edebilir biraz külüstür olmaya başladığını düşünüyorum ben ama yorumlarını merak ettim öyle aniden aklıma düştü
İ5 9400F, R5 3600 rakibi bir işlemcidir yani ona kıyasla ortalama (ne için kullandığınız bilmemekle beraber) 2-4 sene arası ortalama bir şekilde götürür ancak tavsiyem 9. nesil kullanıyorsanız Windows 11'e geçmemeniz yönünde.
i5 9400F, R5 3600 rakibi bir işlemcidir yani ona kıyasla ortalama (ne için kullandığınız bilmemekle beraber) 2-4 sene arası ortalama bir şekilde götürür ancak tavsiyem 9. nesil kullanıyorsanız Windows 11'e geçmemeniz yönünde.
Son ana kadar bekleme kararı aldım hocam geçmeyeceğim son resmi destek gününden sonra geçiş yapacağım bir sebebi yok hocam XP'den sıkıldım 7'ye bir süre sonra 8.1'e bir süre sonra Windows 10'a ve şimdi ileride keyfi 11'e geçiş yapacağım sırasıyla gitmeyi severim her daim