Luccane Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 Başlıkta da yazdığı üzere oyun arayışındayım fakat isteğim yeni nesil üzerine 30-40 GB bir şeyler arıyorum. Bildiğiniz güzel hikayeli oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayar sistemim: Dosya Ekleri sistem 2.PNG 23,7 KB · Görüntüleme: 75
Başlıkta da yazdığı üzere oyun arayışındayım fakat isteğim yeni nesil üzerine 30-40 GB bir şeyler arıyorum. Bildiğiniz güzel hikayeli oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Bilgisayar sistemim:
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 16 Ocak 2021 #2 Batman Arkham serisi. The Walking Dead serisi. Aklıma bunlar geldi. Ne tür oyunları seversiniz?
00Teoman00 Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #3 Mafia Definitive Edition, oynamadıysan mutlaka oyna.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2021 #5 Wolfenstein the New order. Açarsa New colossus.
Luccane Femtopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #6 Salih_Emre dedi: Batman Arkham serisi. The Walking Dead serisi. Aklıma bunlar geldi. Ne tür oyunları seversiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında şu aralar fark etmez bana hangi tür olduğu oynayacak oyun yok çünkü. körbiginar dedi: Wolfenstein the New order. Açarsa New colossus. Genişletmek için tıkla... New colossus'a baktım şimdi. Gayet güzele benziyor ilgimi çekmedi değil teşekkür ederim.
Salih_Emre dedi: Batman Arkham serisi. The Walking Dead serisi. Aklıma bunlar geldi. Ne tür oyunları seversiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında şu aralar fark etmez bana hangi tür olduğu oynayacak oyun yok çünkü. körbiginar dedi: Wolfenstein the New order. Açarsa New colossus. Genişletmek için tıkla... New colossus'a baktım şimdi. Gayet güzele benziyor ilgimi çekmedi değil teşekkür ederim.