Hocam eğer ileride yine parça değiştirecekseniz şöyle yapın RX 6600 alabilirsiniz ardından işlemciyi değiştirirsiniz o işlemciyle darboğaz yapar maalesef. Arkadaş RX 6700XT önermişte bende RX 6600 İ3 10100F varken darboğaz vardı yani siz hesaplayın.
Hocam eğer ileride yine parça değiştirecekseniz şöyle yapın RX 6600 alabilirsiniz ardından işlemciyi değiştirirsiniz o işlemciyle darboğaz yapar maalesef. Arkadaş RX 6700XT önermişte bende RX 6600 i3 10100F varken darboğaz vardı yani siz hesaplayın.
Elindeki 3 parçayı satıp yükseltmesi gerek. Öyle bir şey yaparsa 6600 XT Ryzen 5 5600 ve B450 almak mantıklı olabilir ama ondan önce satması satınca eline geçen parayı hepsini beklememiz lazım. En kısa çözüm yolunu sundum 3A oyunlarda çok fazla darboğaz yapmaz.
Evet hocam eğer diyorsanız ekran kartını aldıktan hemen sonra işlemciyi de alacam bir kaç gün içerisinde arkadaşın dediği ekran kartlar alınabilir fakat bütçenizi aşıyor diye biliyorum. RX6600'den düşük ekran kartı takmayın ama kesinlikle.
Elindeki 3 parçayı satıp yükseltmesi gerek. Öyle bir şey yaparsa 6600 XT Ryzen 5 5600 ve B450 almak mantıklı olabilir ama ondan önce satması satınca eline geçen parayı hepsini beklememiz lazım. En kısa çözüm yolunu sundum 3A oyunlarda çok fazla darboğaz yapmaz.
Evet hocam eğer diyorsanız ekran kartını aldıktan hemen sonra işlemciyi de alacağım birkaç gün içerisinde arkadaşın dediği ekran kartlar alınabilir fakat bütçenizi aşıyor diye biliyorum. RX6600'den düşük ekran kartı takmayın ama kesinlikle.