Ama sıvı soğutmaya hiç hiç gerek yok yani kaç dereceye çıkıyor ve montaj sorunu yok mu? Macunu da değiştirebilirsin belki fazla kalın olmuş olabilir ya da eksik her neyse yükte kaç derece? Sıvı soğutma olarak PF240 öneririm sanırım üst taraf 240mm destekliyor.
Coolermaster Cm Masterliquid Ml240l Rgb Led Fanlı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ama sıvı soğutmaya hiç hiç gerek yok yani kaç dereceye çıkıyor ve montaj sorunu yok mu? Macunu da değiştirebilirsin belki fazla kalın olmuş olabilir ya da eksik her neyse yükte kaç derece? Sıvı soğutma olarak PF240 öneririm sanırım üst taraf 240mm destekliyor.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 771,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kasanızın CPU soğutucu desteği ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım, bu hava soğutmayı desteklemesi için en az 158 mm desteği olması lazım. Aklınızda bulunsun.
Kasanızın radyatör desteği ile ilgili de bir bilgiye ulaşamadım. İki farklı boyutta seçenek sunuyorum, uyumluluk için Rampage ile iletişime geçmeniz gerekebilir.