arkadaşlar merhaba BenQ Zowie XL2546 24.5 240Hz monitörü aldım. Ancak sistemimi güncellemek istiyorum. Sadece CS:GO oynuyorum. 300 FPS sabitleyebileceğim. Ne tür güncellemeler yapabilirim? OC tarzı bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ancak ekran kartı ve işlemci güncellemeyi düşünüyorum fakat pek bilgim yok. Sadece işlemci veya ekran kartı olarak da yapabilirim ve bu daha uygun olur.
1024X768 4:3 oynuyorum. 250-350 arası değişiyor ama sabitlemek istiyorum. Aşağısı yukarısı vardır. Stabil 300fps olmasını istiyorum. Belki güncelleme gerekmeyebilir.
Hocam zaten ekran kartınız 1024 için son derece yeterli, çok kafanıza takıyorsanız işlemci güncellenebilir. Mesela i7 9700K size +350FPS verebilir. Ancak değer mi? Bence sadece CS oynuyorsanız değmez. Zaten FPS'iniz 250 altına düşmüyormuş.
Hocam zaten ekran kartınız 1024 için son derece yeterli, çok kafanıza takıyorsanız işlemci güncellenebilir. Mesela i7 9700K size +350FPS verebilir. Ancak değer mi? Bence sadece CS oynuyorsanız değmez. Zaten FPS'iniz 250 altına düşmüyormuş.