i5-9400F ve Arc A750 sistem darboğaz yapar mı?

Daha fazla  
Az önce Arc A750 modelini sipariş ettim. Aklimda 6600 vardı fakat fiyat açısından bu ekran kartı çok daha uygundu. Konum olarak bu ekran kartı işlemcimle darboğaz yapar mı sıkıntı çıkarır mı?

Az önce Arc A750 modelini sipariş ettim. Aklimda 6600 vardı fakat fiyat açısından bu ekran kartı çok daha uygundu. Konum olarak bu ekran kartı işlemcimle darboğaz yapar mı sıkıntı çıkarır mı?
Yapmaz bence ama o işlemcinin rebar desteği resmi olarak yok diye biliyorum. Arc a750 rebar olmadan tam olan bir performans vermiyor yaklaşık rtx 2060'a denk bir performans veriyor.

Kılı kılına ekran kartı besleyen sistem kullanılmaz. İşlemcini de yükseltmeye bak yakın zamanda.

Ayrıca ReBar açmayı unutma BIOS'tan yoksa ekran kartını tam anlamıyla kullanamazsın, ciddi fark oluyor Arc kartlarda.
...o işlemcinin ReBar desteği resmi olarak yok diye biliyorum.
İşlemcinin var, anakartta seçenek olması önemli. Yoksa da Windows tweakleri ile açılabiliyor.

Kılı kılına ekran kartı besleyen sistem kullanılmaz. İşlemcini de yükseltmeye bak yakın zamanda.

Ayrıca rebar açmayı unutma BIOS'tan yoksa ekran kartını tam anlamıyla kullanamazsın, ciddi fark oluyor Arc kartlarda.

İşlemcinin var, anakartta seçenek olması önemli. Yoksa da Windows Tweak'leri ile açılabiliyor.

Yazın yükselteceğim ıslemcıyı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı