Rezalet bir sistem. 900 liralık kasa ne için? Hadi onu geçtim 750W PSU neden? Hadi bunu da geçtim 2021 yılında 1050ti nedir?
Siz en iyisi bütçe belirtin
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sistem genel anlamda kötü i5 işlemci almışsın 10. nesil değil 9. nesil gerçi ne olursa olsun ekran kartı kötü sen en iyisi bu konuyu kapatıp bütçeni belirtip yeni bir konu aç bir sürü arkadaş yardımcı olacaktır.
Hocam parçaların fiyatlarını topladım ve ortaya 9.348₺ çıktı. Bu kadar bütçeye 1050 Ti koymak nedir? Artık bütçeyi bildiğimize göre iyi bir sistem önerebiliriz.
Rezalet bir sistem. 900 liralık kasa ne için? Hadi onu geçtim 750W PSU neden? Hadi bunu da geçtim 2021 yılında 1050ti nedir?
Siz en iyisi bütçe belirtin
GTX 1050Ti günümüzde yetersiz. FCLGA1151V2 işlemciyi FCLGA1200 anakarta takmaya çalışmışsın. Kasada PSU var olan PSU kötü. Diğer PSU modeli hakkında bilgim yok. SSD kronik sorunlu model. Nasıl kötü PC toplarım adlı çalışma olmuş.
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar