G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #1 Merhaba, sistemimin kaldıracağı hem de güzel olan bir Shader Pack istiyorum. Sistemim: GTX 1650 16 GB RAM DirectX 12 i5 9400F Windows 10 Pro Not: Oyun Orijinaldir.
Merhaba, sistemimin kaldıracağı hem de güzel olan bir Shader Pack istiyorum. Sistemim: GTX 1650 16 GB RAM DirectX 12 i5 9400F Windows 10 Pro Not: Oyun Orijinaldir.
4 423371 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 27 Nisan 2021 #2 Sildur's vibrant shaders Extreme. Çok güzel ben de videolarda görmüştüm. Bir de aşağıdaki videodaki shader var o da çok güzel. Linki bırakıyorum beğenirseniz indirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sildur's vibrant shaders Extreme. Çok güzel ben de videolarda görmüştüm. Bir de aşağıdaki videodaki shader var o da çok güzel. Linki bırakıyorum beğenirseniz indirebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et