İşlemcinin üstündeki yükü azaltmak için ekran kartına yük bindirmek yani grafik ayarlarını yükseltmek etkili olabilir.ayarlarım sonda daha fazla ekran kartına yük bindiremiyorum malesef![]()
ben işlemcimi değiştirmeyi düşündüm çok can sıkıcı bir durum nasıl bi oyun yaptılarsa son seviye pc toplamamızmı lazım acabaAssassin's Creed Odyssey dışında Origins'te de bu sorun var. Şuanki sistemim ile ben de darboğaz yaşamıştım. Yabancı forumlara bakarsan çok fazla yaşayan kişi olduğunu sen de görürsün. Sistemde sorun yok fakat oyundan dolayı binen bir darboğaz söz konusu.
Sırf bu yüzden Origins'i silmiştim. 6 çekirdek yetmiyor artık heraldeben işlemcimi değiştirmeyi düşündüm çok can sıkıcı bir durum nasıl bi oyun yaptılarsa son seviye pc toplamamızmı lazım acaba![]()
6 cekirdek gercekten yetmiyor artik AMD seven biri degilim ama Artik yonelmek iyi olucak gibiSırf bu yüzden Origins'i silmiştim. 6 çekirdek yetmiyor artık heralde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.