i5 9400F ve GTX 1650S'li sistem Dying Light 2'de kaç FPS verir?

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Evet, sistemim başlıkta olduğu gibi, tahmini kaç FPS alabilirim?
60 FPS'i görse yeter yani.

16 GB RAM varsa orta ayarlarda rahat 60 FPS alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Maalesef alınmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GoDd1 16 GB RAM var evet. 8x2 2666 MHz.
10. Nesil ile bu videoda ultra ayarlarda 50 FPS civarında oynuyor siz muhtemelen orta ayarlarda rahat 60 alırsınız dediğim gibi.

@Iorweth25, abartmayın hocam o kadar düşük FPS vermez. Low-Medium arası ayarlarda 50 üstü alırsınız gibi.

Anakart iyi ise işlemci limitlenmez ama isterseniz bakabiliriz, limit varsa kaldiririz tam randımanlı çalışır. ThrottleStop indirip TS bench yaparken limits sekmesini SS atın.

@Iorweth25, abartmayın hocam o kadar düşük FPS vermez. Low-Medium arası ayarlarda 50 üstü alırsınız gibi.

Hocam aynı videoyu atmışız sizle. 10400F ile aynı ekran kartında Low'da 58 FPS veriyor. Arkadaşın sisteminde tek farklı olan şey işlemci, bir alt nesil. Haliyle 58'den düşük FPS vermez mi? Ayrıca bir video daha attım 9400F + 1650 olanı. Onda da 40 FPS alıyor, bir 1650S'nin bir alt modeli. İki videoya bakarak böyle bir yorum yaptım ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı