i5 9400F ve GTX 1660 HTPC sistem 5300 TL'ye alınmalı mı?

tatminkar09

Hectopat
Yer
Söke/Aydın
Bilgisayar alacağım yakın bir tanıdığım aşağıdaki linkteki ürünü yapıp satıyor hem yakınım olduğu için hem de tasarımını ve kolay taşınabilir özelliğinden dolayı beğendiğim için satın almayı düşünüyorum. Fakat biraz pahalı geldi üstündeki güç kaynağının 900 TL'ye Amazon'dan getirttiğini söylüyor ama bilemedim 500W güç kaynağı 900 TL mi olur?
Rica etsem ürünün özelliğine göre fiyatının durumumu söyler misiniz?
Bu arada kapalı paket şeklinde satıyor; Yalnızca kasasını kendisi imal ediyor lazer kesim makinesiyle; makine mühendisi kendisi. Ben dün ürünle oyun oynadım, küçük olmasına rağmen hava sirkülasyonu iyi galiba çünkü bana oyun oynarken Afterburner değerlerini gösterdi 3 saat oyun oynamanın sonucunda işlemci stock soğutuculu bir şekilde maksimum 72 dereceyi gördü ki hem yaz hem de İzmir sıcağı bilen bilir, ekran kartı da 65 bir saniyeliğine gördü. Bilemiyorum üstündeki iki ürün sıfır Amazon malı faturalı fiyat biraz pahalı geldi ama çok da güzel görünüyor minnacık. Sizce bu para verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…