i5 9400F ve GTX 1660 sistem nasıl?

Narsist

Decapat
Yeni bilgisayar aldım. Intel i5 9400F işlemci, GTX 1660 ekran kartı, 8 GB RAM var. Daha fazla yükseltemedik fiyat uçuyor diye. Sizce iyi mi? İncelemelere baktık iyi görünüyor. Her şeyiyle 4300 TL tuttu, fiyat performans sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı bir sistem olmuş. Sonrasında RAM yükseltme de yapılırsa uzun süre götürecek bir sistem.

RAM takviyesi ile +20/30FPS elde edebilirsin.

SSD yoksa kesinlikle eklenmeli ve RAM 16 yapılmalı. Onun dışında dengeli 1080p için üst düzey güzel bir bilgisayar olmuş.

SSD var eski bilgisayarımda kullandığım onu takmayı düşünüyorum. Ram takviyesi ilerde yapabilirim teşekkür ederim

Merhaba konunun üzerinden oldukça zaman geçmiş bu yüzden bildirim alacak arkadaşlardan şimdiden özür dilerim. Ben de böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat işlemci konusunda kararsızım mümkünse kullanıcı yorumlarınızı alabilir miyim, her zaman bilgisayar toplayamıyoruz sonuçta bu yüzden doğru seçim yapmak istiyorum teşekkürler şimdiden. Özellikle işlemci üzerine yorumunuzu merak ediyorum stok fan ile mi kullanıyorsunuz yeterli mi acaba?

İstersen konu aç öyle cevaplayalım.

İstersen konu aç öyle cevaplayalım.
Aslında konu açmıştım da bir kişi r5 2600 dedi diğeri i5 9400f dedi, %50 ortada kalınca kullanıcı yorumlarına bakmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…