INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar bu sistem nasıldır ve kaç yıl götürür? Beni bilgi sahibi ederseniz çok sevinirim.
Sistem çok güzel kendi kullandığım sistemin neredeyse aynısı ekran kartım Super değil, GTX 1660 ve her oyunu oynayabiliyorum en ultrada rahat olarak, çok memnunum.
INTEL I5 9400F-MSI GTX1660 SUPER VENTUSXSOC-B365M PRO-VH-OCZ 500GB NVME SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar bu sistem nasıldır ve kaç yıl götürür? Beni bilgi sahibi ederseniz çok sevinirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.vatanbilgisayar.com
Dostum öncelikle bilgisayarın hayırlı olsun. İ5-9400F ve 1660 Super gayet güzel bir ikili. Şu anda sorun çıkartmaz ancak ileride işlemciyi yükseltirsen tadından yenmez.
AMD olsa yavaşlamayacak mı? Ayrıca neye göre yavaşlayacak? İşlemci için "yavaşlama" diye bir ölçü yok. Burada "xx Model işlemciniz AAA oyunlarda 3-4 yıl içerisinde eksik kalacaktır" yazsanız anlarım. Tek amacınız markaya çamur atmak. i9-9900K'da alsan yaranamıyorsun bu kitleye İntel işte 3-4 yıl içerisinde yavaşlar(!)
Edit: Evde 12 yaşındaki intel işlemcili bilgisayarım hala cayır cayır CS:GO oynatıyor.