i5-9400F ve GTX 1660 sisteme PSU önerisi

TekOneGetir

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar sevgili dostlar. Sistem topluyorum. Bu güç kaynakları belirttiğim sisteme uygun mudur? Fiyat performans açısından iyi midir, kaliteli midir? Görüşlerinizi bekliyorum.
PC:
i5 9400F.
ASUS TUF H310M PLUS GAMING.
ASUS TUF 3 1660 6g.
G.Skill 8x2 RAM.
1TB HDD.
480GB SSD.

Pek iyi sayılmaz. Benim attığım ürün, attığınız 3 üründen de daha iyi. İlk attığınız xigmatek PSU, kalite olarak orta seviye bir ürün. Ne çok iyi ne de çok kötü. İkinci attığınızı pek önermem. FSP kaliteli markadır evet, ama bu serisi değil. 60AHBC çok eski bir seridir. Eski bir PSU yerine güncel bir ürün almanızı öneririm. Son attığınız ise yine orta seviye bir ürün.

MWE 550W almanızı öneriyorum.

Pek iyi sayılmaz. Benim attığım ürün, attığınız 3 üründen de daha iyi. İlk attığınız Xigmatek PSU, kalite olarak orta seviye bir ürün. Ne çok iyi ne de çok kötü. İkinci attığınızı pek önermem. FSP kaliteli markadır evet, ama bu serisi değil. 60AHBC çok eski bir seridir. Eski bir PSU yerine güncel bir ürün almanızı öneririm. Son attığınız ise yine orta seviye bir ürün.

MWE 550W almanızı öneriyorum.

Bu sistem için önerilerinizi 450 liradan başlatarak atabilir misiniz bana.

437 TL :

429 TL :

409 TL :

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı