i5 9400F ve GTX 1660 Ti sistem nasıldır?

Han37

Decapat
Arkadaşlar bu sistem iyi midir?
Özellikler.
GTX 1660 Ti ekran kartı.
16 GB RAM.
Intel Core i5-9400F işlemci.
144 Hz LG monitör.
256 GB SSD.
1 TB hartdisk.
Darboğaz falan diye şeyler duydum o bu PC'ye yapar mı? Bu arada 2.el alacağım. GTA 5 Valorant CS2 ETS gibi oyunlarda kaç FPS oynayabilirim? Mesajlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Darboğaz olmaz. Kaça alacaksın?

Adam yanında klavye mouse vs. şeyler veriyor pahalı olanda oyuncu koltuğu xDrive oyuncu koltugu veriyor adam yanında sapasağlam ama ben onu istemeyecegim (masaya uymaz diye) Full set halinde 21.500k ben oyuncu koltuğunu istemeyecegim 4 k falan düşüreceğim 17 k yapmayi düşünüyorum sence verir mi? Bu arada adam bakımını yapmış termal macun falan her şey sürmüş.

Seve seve verır. Ama bence pahalı. 16k ya, i3 13100f/rx6600 8 GB sıfır sıstem var.

3.1k ya ViewSonic'ın 165Hz Curved, kendinden hoparlörlu monitörünu alırsın.

1K ya da alttaki klavye, mouse setını alırsın.

17k ya kötü ıslemcılı ve ekran kartlı, 2. el sistem alacağına 13. nesil Intel işlemcili, çok daha güncel, 8 GB ekran kartlı, sıfır sistem ve monitörü, klavye mouse dahil 20k ya almış olacaksın. 2.el alacağın sistem seni 2 sene götürmez. Onerdıgımı alırsan 4-5 sene her oyunu oynatır.

Seve seve verır. Ama bence pahalı. 16k ya, i3 13100f/rx6600 8 GB sıfır sıstem var.

3.1k ya ViewSonic'ın 165Hz Curved, kendinden hoparlörlu monitörünu alırsın.

1K ya da alttaki klavye, mouse setını alırsın.

17k ya kötü ıslemcılı ve ekran kartlı, 2. el sistem alacağına 13. nesil Intel işlemcili, çok daha güncel, 8 GB ekran kartlı, sıfır sistem ve monitörü, klavye mouse dahil 20k ya almış olacaksın. 2.el alacağın sistem seni 2 sene götürmez. Onerdıgımı alırsan 4-5 sene her oyunu oynatır.

i3 işlemci istemiyorum hocam 2.el alma sebebim daha iyi ve daha uygun oluyor. 2.el bilgisayar önerisi diye konu açacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı