i5 9400F ve GTX 1660 Ti Sistem Ne Kadar Eder?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistemi 5 ay önce topladım. Çoğu parçam sıfır ve 2.el olan parçalarda var. 2.el aldığım parçalar sıfırdan farksız. Amacım şuan satmak değil ne kadar onu bilmek istiyorum.
  • İ5 9400F sıfır aldım.
  • İnno 3D GTX 1660 Ti sıfır aldım.
  • Ramler Hyper X Fury 8+8=16 GB 2400 MHZ. 2.el aldım garantisi var diye biliyorum ama ne kadar bilmiyorum.
  • Samsung M2 SSD 500GB sıfır aldım.
  • Psu Cooler Master Lite 600W 80+ sıfır aldım.
  • Anakart Asrock H310M-G/M2 RGB mATX sıfır alındı.
  • Akasa viper S Flow var 3 adet. 2.el aldım garantisi yok ama kullanılmamış ürünler.
  • Kasa sıfır Deep Cool Smarter 200 TL'lik bir kasa Micro ATX.
  • Monitör Samsung LC24F sıfır aldım. 750-800 Tl'lik bir monitör.
  • Ses sistemi Logitech Z213 2+1 sıfır aldım.
  • Kulaklık Trust 70 Tl'lik f/p cinsten bir kulaklık.
  • Aliexpress'ten aldığım dahili WiFi adaptör + kart var. 200 Tl civarı.
  • 100 TL'lik Teknosa'nın kablosuz Gaming Klavye+Mouse seti var.
2-3 ay sonra paraya ihtiyacım olabilir. Bu haliyle sistemimi satmak istesem hızlı satılması için kaç Tl'den koymam lazım. Yada yavaştan gitmesi için kaç Tl'den koymam lazım. Piyasadan anlayan arkadaşlarımız illa ki vardır. Teşekkürler.

Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kimse o kadar para çıkartıp vermez. Fakat eğer parça parça satarsanız, satabilirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşların dediği gibi kimse nakit çıkarıp vermez ama parça parça satarsan hem daha karlı hemde çabuk satarsınız elinizde kalabilecek parça da görmüyorum. SSD için düşündüğünüz fiyat varsa öğrenebilirim.

Mesela 4'e koysam satabilir miyim? Veya 3.5'a? Bunlar cepten çıkarılabilir diye düşünüyorum.
4000'e çok rahat gider bence 4.500 bile olabilir. Ama insanlar taksitli alışveriş yapıyor nakit bir şekilde dediği gibi arkadaşın kimse tercih etmez alamaz demiyim de. O yüzden parça parça satın daha çok kar edin acil satarsanız düşer fiyatı tabi.

Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi kimse o kadar para çıkartıp vermez. Fakat eğer parça parça satarsanız, satabilirsiniz diye düşünüyorum.
Parça parça daha hızlı mı satılır?
Şuan pc'ye ihtiyacım olduğu için fiyat veremiyorum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…