i5 9400F ve GTX 1660S sisteme işlemci önerisi

Can16

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben i5 9400F, 1660 Super ve 165 Hz bir monitöre sahibim. İşlemci değiştirme kararı aldım. Ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın modeline bağlı olarak ultra yüksek seviyede bir performans beklentisi içerisindeyseniz ikinci el bir i7-9700/9700K olabilir, yalnız ekran kartı 1660S olduğu için extreme durumlar haricinde dişe dokunur pek bir fark olmayacaktır @Tekin Alakuş belirttiği üzere bu iş için toplam ayırdığınız bütçe ne kadar?

Anakartım 9. nesil destekliyor sadece, o yüzden anakart dahilse 4K değilse 3K civarları bütçem var. Valorant'ta FPS'im 90-170 arası, onun 200 altına inmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneririm.

Anakartın modeli nedir? Z370/390 falansa fazla masrafa girmeden 9400'ü satıp 9600K/KF gibi bir işlemciyle OC yapmayı düşünebilirsiniz. 3300X seviyesinde bir CPU kendisi. Tekli çekirdek performansı kesintisiz sabit 200 FPS+ bir deneyim açısından yeterli olur.

Bence amd’nin yeni anakartlarını bekleyin, 5 yıl sözleri oluyor.

Bence AMDnin yeni anakartlarını bekleyin, 5 yıl sözleri oluyor.
DDR5 alt yapısında bir 5 yıl daha söz vereceklerini hiç kimse bilmiyor, cümlenizde sanki üst üste yıllarca verdikleri 5 yıl garanti sözünü kesintisiz tutmuşlar ve tutmaya da devam ediyor gibi anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Son sözlerini tuttular diye biliyorum?

Son sözlerini tuttular diye biliyorum?
Olabilir? Hiç kimse ikinci veya üçüncü bir 5 yıl sözünü vereceğini bilmiyor onu demek istiyorum, ilk 5 yılı verdiler herkes biliyor zaten bunu, önceki cümlenizde '5 yıl sözleri oluyor' kısmı biraz garantici bir yaklaşım, bekleyip sürekli tutup tutmadıklarını görmek lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…