i5 9400F ve GTX1650'li sistem 4000TL'ye alınır mı?

GATEAM

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar aşağıda özelliklerini yazdığım PC bu fiyata alınır mı bakar mısınız?

MSI H310M PRO-VD Plus anakart.
i5 9400F.
16 GB RAM.
GTX1650.
250GB SSD.
Gamepower Red Switch klavye.
Logitech G300s mouse.
Monitör yok.
8-9 ay önce alınmış.
Bozuk veya değişen bir parça yok.
Fiyat: 4000 TL.

Satan kişi arkadaşım dolandıracağını zannetmiyorum. Bir de bu özellikte olan sistemler 6500-7000 TL aralığında ama yine de sormak istedim.

Ben bu sistemi 1 yıl önce 4500 TL'ye aldım (topladım). Çok iyi. Bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorsanız koşa koşa alın.

Siz beni yanlış anladınız galiba o fiyat ekran kartı için değil bütün sistem için.

Fiyatına göre iyi sadece ekran kartı o fiyatlara gidiyor.
SSD modeli ne?
Mouse kronik sorunlu ama idare eder.
Klavyede harika değil ama idare eder.

Ben bu sistemi 1 yıl önce 4500 TL'ye aldım (topladım). Çok iyi. Bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorsanız koşa koşa alın.

Bu da 8-9 aylık bir bilgisayar. Teşekkür ederim yorumun için. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum tabii inşallah.

Siz beni yanlış anladınız galiba o fiyat ekran kartı için değil bütün sistem için.
Hocam arkadaş zaten o yüzden ekran kartının fiyatını atmış. Ekran kartı tek başına bu kadar pahalıyken 4000 TL gibi bir ucuz bir fiyat için sorun olabileceğini söylüyor.

Satan kişi arkadaşım dolandıracağını zannetmiyorum. Bir de bu özellikte olan sistemler 6500-7000 TL aralığında ama yine de sormak istedim.
O da diyor ki sadece ekran kartı fiyatları bu fiyattayken sistem olmasında ya sorun var ya da dolandırıcı. Sistemi satan güvenilir ise gözün kapalı al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…