Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 21 Temmuz 2020 #31 55superx dedi: Anakart orta seviye ve yeterli bir model. Onu geçtim de gayet iyi Kingston 2666MHz çift kanal RAM var nesi kötü bunun? Genişletmek için tıkla... Söylemiştim görmediniz sanırım, MHz değerleri düşük; ileride yükseltme yapması gerekirse anakartı değiştirmesi gerekebilir.
55superx dedi: Anakart orta seviye ve yeterli bir model. Onu geçtim de gayet iyi Kingston 2666MHz çift kanal RAM var nesi kötü bunun? Genişletmek için tıkla... Söylemiştim görmediniz sanırım, MHz değerleri düşük; ileride yükseltme yapması gerekirse anakartı değiştirmesi gerekebilir.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 21 Temmuz 2020 #32 Agnes dedi: Ben Vatan mağazaları para karşılığı topluyor diye biliyorum ama emin misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Vatan üzerinden almadığınız icin toplayacağını sanmıyorum. Yinede bir sormak lazım.
Agnes dedi: Ben Vatan mağazaları para karşılığı topluyor diye biliyorum ama emin misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Vatan üzerinden almadığınız icin toplayacağını sanmıyorum. Yinede bir sormak lazım.