i5 9400F ve RTX 2060 sistem nasıl?

Tekno Tron

Centipat
Öncelikle merhaba.
Ben toplama bir bilgisayar alacağım ve yardıma ihtiyacım var. Aslında bilgisayarı ve monitörü belirledim ama onlar uyumlu mu yoksa bu fiyatlara daha iyileri var mı merak ediyorum. Sizlerin düşünceleri ve önerileri benim için önemli.

Bilgisayar: INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan Bilgisayar.

Monitör: AOC 27G2U/BK Monitör.
Şimdiden teşekkürler
Oynayacağım oyunlar:
Need for Speed heat ve Payback.
GTA 5.
PUBG.
Forza vb. oyunlar oynayacağım güçlü oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Sizce yeni tanıtılacak işlemcileri beklemeye değer mi?
Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Ben de aynı sisteme bakıyorum almak için gayet yeterli duruyor.
Zamanı gelince nasip olursa ben alacağım.

Tavsiye etmem. i5-9400f 1660 Super'imi anca besliyor. 2060 için yetersiz bir işlemci. 10400f alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Benchmark testlerinde gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Arada çok bir fark yok gibi duruyor.

Threadlerin oyun performansına ekstra bir katkısı yok zaten, hala birkaç tane oyun 6 hatta hemen hemen çoğu oyun motoru 4 çekirdeğe göre optimizeli olarak çıkıyor. Bu noktada abartı derecede bir farkın ortaya çıkmasını beklemek zaten gerçekçi değil. Önemli olan nokta zaten işlemcinin fos olup olmadığı. 10. nesildeki ekstra iş parçacıkları Intel tarafında hem rakip firmayla benzer segmentte rekabete dahil olmak hem de giriş/orta segment sınıf işlemcilerine de multi-core destekli işlemlerde özellikle de workstation tabanlı alanlarda kullanım kolaylığı sağlanması açısından getirildi.

O işlemci yerine Ryzen 5 3600 tercih edin.

O işlemci yerine Ryzen 5 3600 tercih edin.
1x16 kullanıyorsun, normaldir.
2060'ı anca besliyor dersek daha doğru olur, 1660 Super'i rahat besler o işlemci.
Tavsiye etmem. i5-9400f 1660 Super'imi anca besliyor. 2060 için yetersiz bir işlemci. 10400f alınabilir.
Ben de aynı sisteme bakıyorum almak için gayet yeterli duruyor.
Zamanı gelince nasip olursa ben alacağım.
Arkadaşlar monster laptop aldım tulpar t7 v20.2
Ben bu konuyu 1 ay önce açtım yeni konu gibi durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…