i5-9400F ve RTX 2060 Super Ventus 8 GB darboğaz yapar mı?

RAM'lerin en yüksek MHz değerinde çalışıp çalışmadığını nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca DDU ile sürücü kaldırdığımda sistemde veya sürücüde herhangi bir problem olmaz değil mi? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum.

Bu overclocka girmiyor mu? Benim bildiğim kadarıyla bende olan sisteme overclock yapamıyorum.

Yahu darbogaz yapsa ne farkeder bu kadar ayrintiya takilacak kadar profesyonel bir kullanici, oyuncu musunuz ki? . Her oyunu yüksek ayarlarda bal gibi 100+ FPS’te oynarsin iste daha ne, varsin olsun küçük bir darbogaz.

İzlemediğim test videosu kalmadı. Böyle bir şey mantık olarak imkansızdır. Örneğin i9 9900K ile RTX 2080 bileşenleri 2K çözünürlükte 1080P'den daha çok FPS vermesi imkansızdır. Eğer 2K'da daha fazla FPS veriyorsa işlemci 1080P de ekran kartını besleyecek güce sahip değildir. Yanlış bilginizi düzeltebilmeniz için biraz daha YouTube'da vakit geçirebilirsiniz. 1080P de az verip, 2K'da daha çok FPS verebiliyorsa işlemci yeterince güçlü değildir. Burada bakacağın videolar 3A oyunlarıdır. Kalkıp LOL ve CS GO gibi oyunlar baz alınmaz. Öyle 2K ya da 4K ekran kartıdır diye bir şey yok. Siz kalkıp tüm doku paketlerini kapatırsanız eğer MX150 olan mobil ekran kartıyla bile Battlefield 5 oynarsınız.

Hayır, bir problem olmaz. Bu programın amacı sürücülerini temiz bir şekilde kaldırmaya yarıyor. Kaldırdıktan sonra attığım siteden ekran kartını seçip, indir ve kur. Daha sonra tekrar test et.

Yapmadan önce son bir sorum olacaktı benim RAM'im acaba XMP destekli mi destekliyse yaptıktan sonra soğutmada herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Videoda bunlara vurgulanıyor bellek şu; CORSAIR 16GB (1x16GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Yahu darbogaz yapsa ne farkeder bu kadar ayrintiya takilacak kadar profesyonel bir kullanici, oyuncu musunuz ki? . Her oyunu yüksek ayarlarda bal gibi 100+ FPS’te oynarsin iste daha ne, varsin olsun küçük bir darbogaz.

Hocam sonuçta büyük umutlarla yepyeni bir sistem alıyoruz bundan istediğimiz tam performansı alamazsak ne anlamı kalır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…