Mauro Icardi Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 5 24 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar CS ve altı oyunlarda bir sorun yok fakat CoD girdiğimde deliler gibi FPS drop yiyorum sebebi darboğaz olabilir mi sizce?
Arkadaşlar CS ve altı oyunlarda bir sorun yok fakat CoD girdiğimde deliler gibi FPS drop yiyorum sebebi darboğaz olabilir mi sizce?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.452 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misiniz? PC'de kaç GB RAM var?
barisklz Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 Mauro Icardi dedi: Arkadaşlar CS ve altı oyunlarda bir sorun yok fakat CoD girdiğimde deliler gibi FPS drop yiyorum sebebi darboğaz olabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapmaması lazım
Mauro Icardi dedi: Arkadaşlar CS ve altı oyunlarda bir sorun yok fakat CoD girdiğimde deliler gibi FPS drop yiyorum sebebi darboğaz olabilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapmaması lazım
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #4 Öncelikle bu iki bileşen arasında darboğaz oluşacağını sanmam fakat warzone oynuyorsan bilmelisin ki bu oyunda fps drop sorunları olmakta.
Öncelikle bu iki bileşen arasında darboğaz oluşacağını sanmam fakat warzone oynuyorsan bilmelisin ki bu oyunda fps drop sorunları olmakta.
Mauro Icardi Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 5 24 Eylül 2023 #5 Fatherboard dedi: Öncelikle bu iki bileşen arasında darboğaz oluşacağını sanmam fakat Warzone oynuyorsan bilmelisin ki bu oyunda FPS düşmesi sorunları olmakta. Genişletmek için tıkla... Evet hocam warzone.
Fatherboard dedi: Öncelikle bu iki bileşen arasında darboğaz oluşacağını sanmam fakat Warzone oynuyorsan bilmelisin ki bu oyunda FPS düşmesi sorunları olmakta. Genişletmek için tıkla... Evet hocam warzone.