Bütçe
5.500TL

Hocam sistem güzel fakat bazı eksiklikler var. SSD en azından Patriot Burst 480GB yapılsa daha iyi olur. Ayrıca güç kaynağı FSP Hydro k 500W yapılıp, kasa yükseltilebilir zira sadece 1 fan var. Bir de o RAM'ler pek güven vermiyor açıkçası.

O ekran kartı da burada daha ucuz.
Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj

Bilindik ve parçaları ucuz diye bide kendim kasayı evde toplamayı bilmediğim için hazır gelsin istiyorum ama donanımsal bilgim var.
Size attığım sitelerde bilindik ama ve toplama alırsanız daha ucuz oluyor. Toplamak kolay iş tercih size kalmış ama. Toplama sistemler her zaman hazır sistemlere göre daha fazla avantaj bulundurmaktadır.

Patriot Burst hakkında çok fazla sorun yaşayan gördüm, Gigabyte zaten kaliteli. Güç kaynağı da oldukça kalitelidir. Bellekler neden güven vermiyor?

Size attığım sitelerde bilindik ama ve toplama alırsanız daha ucuz oluyor. Toplamak kolay iş tercih size kalmış ama. Toplama sistemler her zaman hazır sistemlere göre daha fazla avantaj bulundurmaktadır.
Tamam öyle toplamayı bi düşüniyim. Avantajlı olması benim için daha iyi çünkü 5-6 sene rahat bi şekilde kullanabileceğim bi sistem istiyorum ama bütçem 5000TL

Patriot Burst hakkında çok fazla sorun yaşayan gördüm, Gigabyte zaten kaliteli. Güç kaynağı da oldukça kalitelidir. Bellekler neden güven vermiyor?

@Lux ultisi kullanan kedi hocam SSD konusunu anlatmış. Watgiga modeli eski bir model. Gigamax var iken ben pek tercih etmiyorum. Bellek konusunda da HP markası bana güven vermedi. Onun yerine daha kaliteli markalar seçmek daha doğru olur gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…