55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 5 Eylül 2020 #21 1EEDD1 dedi: Kasası keşke firby veya Rampage olmasa kasaları cok kötü bomba gibi. Genişletmek için tıkla... Attığım sistemde ona dikkat ettim. Kasa da dahil neredeyse tüm parçaları fazlasıyla kaliteli. Yoksa bu donanımlar daha ucuza da var.
1EEDD1 dedi: Kasası keşke firby veya Rampage olmasa kasaları cok kötü bomba gibi. Genişletmek için tıkla... Attığım sistemde ona dikkat ettim. Kasa da dahil neredeyse tüm parçaları fazlasıyla kaliteli. Yoksa bu donanımlar daha ucuza da var.
1 1EEDD1 Decapat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 113 5 Eylül 2020 #22 55superx dedi: Attığım sistemde ona dikkat ettim. Kasa da dahil neredeyse tüm parçaları fazlasıyla kaliteli. Yoksa bu donanımlar daha ucuza da var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendığın ıçın. Kusura bakma, sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2020
55superx dedi: Attığım sistemde ona dikkat ettim. Kasa da dahil neredeyse tüm parçaları fazlasıyla kaliteli. Yoksa bu donanımlar daha ucuza da var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendığın ıçın. Kusura bakma, sağ ol.