i5 9400F ve RX 6600'lü sistemin Dying Light 2 performans normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Kartta ısınma sorunu yok. O konuda memnunum. Fakat değerler yerinde mi? Şöyle görüntü bırakayım.

1693749400162.png

Grafiklerin hepsi Max ayarlarda fakat FSR ayarına dokunmadım. Aldığım FPS değerleri normal mi?

RX6600 8 GB Gigabyte eagle 3 fanlı.
i5 9400F işlemci.
8 GB RAM.

Özelliklerine sahip bilgisayarım. Fotoğrafta ekran kartı %100 kullanılırken işlemci %30 civarlarında. Galiba o bir problem. Ne diyorsunuz?
Bir de oyunda şu an garaj kapısı açarken ilk mutasyonlu ile fight attığımız yerdeyim. Fakat hala fener gelmedi. Fener sonras mı geliyor yoksa oyunumda mı sıkıntı var anlayamadım. Bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartta ısınma sorunu yok. O konuda memnunum. Fakat değerler yerinde mi? Şöyle görüntü bırakayım.

Grafiklerin hepsi Max ayarlarda fakat FSR ayarına dokunmadım. Aldığım FPS değerleri normal mi?

RX6600 8 GB Gigabyte eagle 3 fanlı.
i5 9400F işlemci.
8 GB RAM.

Özelliklerine sahip bilgisayarım. Fotoğrafta ekran kartı %100 kullanılırken işlemci %30 civarlarında. Galiba o bir problem. Ne diyorsunuz?
Bir de oyunda şu an garaj kapısı açarken ilk mutasyonlu ile fight attığımız yerdeyim. Fakat hala fener gelmedi. Fener sonras mı geliyor yoksa oyunumda mı sıkıntı var anlayamadım. Bilginiz var mı?
Kesinlikle 8gb ram ilavesi yapman gerek. Fener sonradan geliyor.

Arkadaşların dediği gibi RAM yetersiz geliyor.
Konuyla alakasız olarak, önceki isminiz Ali özkan mıydı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı