i5 9400F ve RX570 sistem toplama

Shauntr

Hectopat
4000 TL civarı kendimce bir sistem topladım, daha acemiyim, o yüzden önerilerinizi dikkate alacağım.
  • Işlemci: i5 9400F
  • Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus
  • Ekran kartı: RX570
  • Kasa: Belirli değil, önerirseniz sevinirim.
  • Güç kaynağı: Rampage RMP-600-80P 600W
  • RAM: Kinston HyperX Fury 8 GB 2666MHz
  • Harddisk: 320GB (elimde olan)
  • SSD: 240GB
Sistemi biraz araştırdım, ekran kartının işlemciye göre düşük model olduğu söylenmiş. Şu anlık durumum bu maalesef. İleri de ekran kartını yenileyip RAM eklemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Dediğim gibi kısa vadede kullanacağımı göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu al hiç yenileme benden sana tavsiye.
Seçtiğin RAM'ler hem MHz olarak hem boyut olarak az ve Rampage PSU almamanı tavsiye ederim.
Ve AMD ekran kartları çok çabuk ısınmakta özellikle RX570 ve RX580 bunlardan uzak dur ya da çok güçlü bir fan sistemin olması lazım.

Şunu al hiç yenileme benden sana tavsiye.
Seçtiğin RAM'ler hem MHz olarak hem boyut olarak az ve Rampage PSU almamanı tavsiye ederim.
Ve AMD ekran kartları çok çabuk ısınmakta özellikle RX570 ve RX580 bunlardan uzak dur ya da çok güçlü bir fan sistemin olması lazım.

Sanırsam linkte bir sıkıntı olmuş bir daha atabilir misiniz?

Bunları tavsiye ederim RAM ekran kartı PSU yerine. Butçen varsa al derim.

4000 TL civarı kendimce bir sistem topladım, daha acemiyim, o yüzden önerilerinizi dikkate alacağım.
  • Işlemci: i5 9400F
  • Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus
  • Ekran kartı: RX570
  • Kasa: Belirli değil, önerirseniz sevinirim.
  • Güç kaynağı: Rampage RMP-600-80P 600W
  • RAM: Kinston HyperX Fury 8 GB 2666MHz
  • Harddisk: 320GB (elimde olan)
  • SSD: 240GB
Sistemi biraz araştırdım, ekran kartının işlemciye göre düşük model olduğu söylenmiş. Şu anlık durumum bu maalesef. İleri de ekran kartını yenileyip RAM eklemeyi düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Dediğim gibi kısa vadede kullanacağımı göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Hocam ben 4000TL civarında topladığınız bu ürün yerine yine 4000TL olan şu ürünü tavsiye ederim: Aquarius 5AD – Game Garaj hem özellik olarak daha iyi hem de fiyatı uygun.
İşlemciyi 2600'den 1600 12Nm'ye değiştirin, fiyatı hem daha uygun hem yakın performansları var.
Böylece ürün 4041TL'ye geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı