i5 9400F vs R5 2600 Hazır Sistem

Şimdi hazır olunca mutlaka istemeyeceğiniz en az 1 veya 2 parça oluyor o yüzden söyledim. Yoksa vatandan elden almak için 250 lira fark çok sayılmaz evet.

Zaten o 2 parça tüm işi bozuyor :) Mağazaya gidince daha farklı seçenekler olacağını umuyorum. Bakalım artık.
Hocam o kart çok ısınıyor, soğutması baya kötü.
2600’lü sistem gayet iyi. SSD eklenir sonradan ucuz zaten.
Asus Strix varken TUF alınmaz.
Asus’un Strix dışındaki ekran kartları soğutma açısından iyi değil.

Tuf serisinin ısınma sorunu olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Peki MSI Ventus nasıldır sizce? Olur da mağazaya gidince hazır sistem değilde toplama bilgisayar alma ihtimaline karşı soruyorum.
Linkini paylaştığım iki sistemden vazgeçip Teknobiyotik'ten V3.5 Killer'i biraz önce sipariş ettim arkadaşlar. Ayrıca özelleştirme seçeneğinden Bellekleri Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz olarak yükseltme yaptım. Umarım pişman etmez beni bu sistem.

Zaten o 2 parça tüm işi bozuyor :) Mağazaya gidince daha farklı seçenekler olacağını umuyorum. Bakalım artık.

Tuf serisinin ısınma sorunu olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Peki MSI Ventus nasıldır sizce? Olur da mağazaya gidince hazır sistem değilde toplama bilgisayar alma ihtimaline karşı soruyorum.

Linkini paylaştığım iki sistemden vazgeçip Teknobiyotik'ten V3.5 Killer'i biraz önce sipariş ettim arkadaşlar. Ayrıca özelleştirme seçeneğinden Bellekleri Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz olarak yükseltme yaptım. Umarım pişman etmez beni bu sistem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı