Arda Solmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 134 28 Nisan 2020 #1 NVIDIA MSI GTX 1660 Super Gaming X ile bir sistem kuracağım, bu iki işlemciden birini almayı düşünüyorum. Oyun oynuycam, Twitch yayın yapacağım ve YouTube'ye video çekeceğim sizce hangisini almalıyım?
NVIDIA MSI GTX 1660 Super Gaming X ile bir sistem kuracağım, bu iki işlemciden birini almayı düşünüyorum. Oyun oynuycam, Twitch yayın yapacağım ve YouTube'ye video çekeceğim sizce hangisini almalıyım?
kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #2 hocam monitörünüz freesync mi yoksa gsync mi ?
RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm.
kullanıcı1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 446 Çözümler 2 28 Nisan 2020 #4 RWnse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm. Genişletmek için tıkla... aralarında yaklaşık 300tl fark var intel biraz daha ısınıyor
RWnse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm. Genişletmek için tıkla... aralarında yaklaşık 300tl fark var intel biraz daha ısınıyor
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.917 Çözümler 6 Yer İzmir 28 Nisan 2020 #5 Ben RTX 2060 ile kullanıyorum i5 9400F'i ve gayet memnunum. kullanıcı1 dedi: aralarında yaklaşık 300tl fark var intel biraz daha ısınıyor Genişletmek için tıkla... Nasıl daha fazla ısınıyor? Videoda daha çok ısınan R5
Ben RTX 2060 ile kullanıyorum i5 9400F'i ve gayet memnunum. kullanıcı1 dedi: aralarında yaklaşık 300tl fark var intel biraz daha ısınıyor Genişletmek için tıkla... Nasıl daha fazla ısınıyor? Videoda daha çok ısınan R5
Arda Solmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 134 28 Nisan 2020 #6 RWnse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden Intel sistemde işlemci kullanımı o kadar yüksek bayağı fark var.
RWnse dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aralarında çok bir fark yok gibi duruyor fakat ileride daha rahat upgrade edebileceğiniz için ben R5 2600 öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden Intel sistemde işlemci kullanımı o kadar yüksek bayağı fark var.
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.917 Çözümler 6 Yer İzmir 28 Nisan 2020 #7 Arda Solmaz dedi: Neden Intel sistemde işlemci kullanımı o kadar yüksek bayağı fark var. Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı fazla diye o fark oluşuyor
Arda Solmaz dedi: Neden Intel sistemde işlemci kullanımı o kadar yüksek bayağı fark var. Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı fazla diye o fark oluşuyor