Merhaba arkadaşlar Vatan'ın KDV indiriminden yararlanarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. Fotoğrafda yer alan iki sistem arasında gittim geldim. Açıkcası kafam karışık, sizce hangisini almalıyım? Sebepleriyle birlikte bana yardımcı olur musunuz?
Buradan sistem toplama bence. Sistemlerde kullandıkları bazı bileşenler pek kaliteli olmuyor. Ayrıca bu tarz sistemlerde 16 GB RAM şart. 8 GB ile o sistemlerden hiç haz almazsın.
Buradan sistem toplama bence. Sistemlerde kullandıkları bazı bileşenler pek kaliteli olmuyor. Ayrıca bu tarz sistemlerde 16 GB RAM şart. 8 GB ile o sistemlerden hiç haz almazsın.
burdan toplama derken vatan bilgisayarı mı kastettiniz hocam ? Eğer öyleyse sistem toplayacağım makul bir site veya mağaza önerisi yapar mısınız ?
ram konusunda sonuna kadar haklısınız sistemi aldıktan son en kısa sürede ram takviyesi ile 16 yapacağım o yüzden şimdilik günü kurtaran bişeler bakıyorum 16 gb ramli sistem bütçemi açıyor şuan
önerileriniz teşekkür ederim. Fakat ''Sistemlerde kullandıkları bazı bileşenler pek kaliteli olmuyor'' derken ne kastettinizi anlamadım yani mesela sistemdeki ekran kartını vatandan alınca kalitesiz itüpyadan alınca kaliteli mi oluyor o kısmı anlamadım.