@Vasc aldığım aoc daha mantıklı değilmi? view sonicten tam fiyat performans versiyonu işte hem dayanıklı hakkında yorumlar iyi azcık daha verip elimde kalmamasını tercih ederim totalde 9000TL bütçem işte
@Hasan Gürlek hocam biliyorum hatta bu video da örnek youtube testi . Sorun şu ben hem Stream yapıp hemde oyun oynayacağım yani arkada programlar açılacak bu peformans açısından intel oyunda iyiyken arkada bişiler açınca kasmas yapıyormuş ryzen buna imkanda veriyor diyorlar. OC pek anlamıyorum dediğim gibide stok fan kullanacağım. + eğer işlemci öneriyorsanız anakartta önermeniz gerekiyor biliyorsunuz link olarak yazarsınız. Ama kullanım amacı ve dediğim şeyleri okuyup öyle bir tavsiyede bulunursanız link ile sevinirim.
O zaman doğru anakart ve işlemci seçmissiniz. Link atmama gerek yok. Ekran kartını internetten sipariş verme şansınız var mı? Sizin için daha ucuza gelir diye söyledim. Tuff modeli olan o anakarttan şaşmayın.
O zaman doğru anakart ve işlemci seçmissiniz. Link atmama gerek yok. Ekran kartını internetten sipariş verme şansınız var mı? Sizin için daha ucuza gelir diye söyledim. Tuff modeli olan o anakarttan şaşmayın.
Maalesef vatan dışında alma şansım yok monitör için tavsiyeniz varmı? Dediğim kriterler içerisinde. Darboğaz konusunda kimse bişi dememiş ben nasıl düzeltirim bu durumu 1080p 144mhz'yi düzgünce kullanmak istiyorumda ısınma sorunu burada bahsedilen Xfr2 nedir hiç bir fikrim yok onuda aydınlatırsanız sevinirim.
@sarahsoles stream + oyun hocam ama Over Clockdan zerre anlamıyorum dediğim gibi + stock fan kullanacağım... ryzende sektör hatası ve aşırı ısınma başlıyor diyorlar doğrumudur bu arada 2-3 ay sonra doğru ise dediin işlemci için hangi anakart f/p onun linkini atar mısın?
Bunlar boş boğazların kötü tecrübelerinden ibarettir hocam. Anakartın voltaj ayarlarını doğru yaptığınız takdirde ısınmaz ve sorun yaratmaz. Overclock yapmanız da gerekmez, endişe edecek bir durum yok. i5 9400f ile güncel oyunlarda ciddi anlamda yayın açamazsınız.
Maalesef vatan dışında alma şansım yok monitör için tavsiyeniz varmı? Dediğim kriterler içerisinde. Darboğaz konusunda kimse bişi dememiş ben nasıl düzeltirim bu durumu 1080p 144mhz'yi düzgünce kullanmak istiyorumda ısınma sorunu burada bahsedilen Xfr2 nedir hiç bir fikrim yok onuda aydınlatırsanız sevinirim.
Darboğaz olmaycaktır. 2600'de ısınma sorunu olacağını zannetmiyorum(overclock yapmadığınız sürece). İçiniz rahat etmezse bir soğutucuda bütçenize sıkıştırabilirsiniz. Sıvı soğutuma olarak Masterliquid Lite 120mm, hava soğutma olarakta Hyper T4 iyi bir tercih olur. Masterliquid kendim kullanıyorum memnunum.
Bunlar boş boğazların kötü tecrübelerinden ibarettir hocam. Anakartın voltaj ayarlarını doğru yaptığınız takdirde ısınmaz ve sorun yaratmaz. Overclock yapmanız da gerekmez, endişe edecek bir durum yok. i5 9400f ile güncel oyunlarda ciddi anlamda yayın açamazsınız.
o zaman size göre sistem linklerimde de seçimlerimdede sorun yok değil mi? Bir tek kasadan endişeleniyorum PSU'su elimde kalırmı diye amacım güzel RGB görünümlü camlı bir kasa ile düzgün kaliteli bir PSU kullanmak ama bütçemin 9000TL'yi aşmaması gerekmekte olduğunuda tekrar yinelemek isterim. Yardımınız için teşekkürler.
Corsaır Cx650M 650W 80 Plus Bronze 12 Cm Fan Cp-9020103-Eu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!