Fatih kardeşim bence seçimden sonra dolar dahada çıkacak tarih bize birşey göstermişse oda doların düşme eğiliminde olmadığıdır.Vallahi kardeşim bence seçimlerin bitmesini bekle. Ne alaka dediğini duyar gibiyim ama dolar baba sağ olsun piyasayı kavuruyor. Büyük ihtimal seçimlerden sonra dolar eski haline döner.
Ben İntel sistem almanı tavsiye ederim. Oyunlarda daha fazla fps alırsın eğer amacın sadece oyunsa intel olanı seç.ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GIGABYTE GA-AB350M-D3V AMD A350M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2667MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GA-AB350M-D3V AMD A350M Socket AM4 Ryzen™ DDR4 2667MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI RX570 Gaming Armor 4G OC ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI RX570 Gaming Armor 4G OC 4 GB uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RX570 Gaming Armor 4G OC ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI RX570 Gaming Armor 4G OC 4 GB uygun fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.
WD 3,5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200 rpm harddisk fiyatları, teknik özellikleri, WD10EZEX modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen Al.www.vatanbilgisayar.com
CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Toplam 4133 TL.
Ve:
INTEL I5 9400F-MSI RX570 ARMOR4G OC-MSI B360A-PRO- CRUCIAL 8 GB 3000MHZ- WD 1 TB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-MSI RX570 ARMOR4G OC-MSI B360A-PRO- CRUCIAL 8 GB 3000MHZ- WD 1 TB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangisini almamı tavsiye edersiniz?
Fatih kardeşim bence seçimden sonra dolar dahada çıkacak tarih bize birşey göstermişse oda doların düşme eğiliminde olmadığıdır.
Ben İntel sistem almanı tavsiye ederim. Oyunlarda daha fazla fps alırsın eğer amacın sadece oyunsa intel olanı seç
Seninle aynı fikirdeğim ama radical bir düşüş yaşayacağını düşünmüyorum asla 5'in altına düşmez bence imkansız gözüyle bakıyorum hani karamsarlık salmak istemem ama benim düşüncem bu yönde.seçim yaklaşmadan Maks 1 ay önce dolar 5.27- 5.25 civarlarındaydı. Şimdi 5.30 ile 5.35 arasında gidip geliyor. Bu fark küçük görünebilir ama fiyatlara etkisi büyük oluyor. Özellikle dalgalanması veya durgun olması etkiliyor.
Yazın alacağım zaten bilgisayarı inşallah düşmek yerine yükselmezVallahi kardeşim bence seçimlerin bitmesini bekle. Ne alaka dediğini duyar gibiyim ama dolar baba sağ olsun piyasayı kavuruyor. Büyük ihtimal seçimlerden sonra dolar eski haline döner.
Şuan sizin için bir Pc topladım canım sıkıldı ondan.Yazın alacağım zaten bilgisayarı inşallah düşmek yerine yükselmez
İnternetten alamıyorum malesefŞuan sizin için bir Pc topladım canım sıkıldı ondan.
Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10)
Sadelik ve Yüksek Performans Tutkunlarına!Performansın zirvesinde bilgisayar deneyimine ulaşmak isteyen kullanıcılar için özel tasarlanmış Dark N10 Yüksek Performans PC kasası, en güncel bilgisayar donanımlarına ev sahipliği yaparken 5X fan desteği ile kusursuz soğutma sağlar. Tam 41cm ekran...www.teknobiyotik.com CORSAIR VS Serisi VS650 CP-9020098-EU 650Watt 80+ - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz 6/12 19MB Soket AM4 65W 12nm Wraith Stealth Fanlı BOX İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Captcha VerificationCorsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz Ram(Bellek) - CMK16GX4M2D3000C16 incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 DDR4 mATX
4.466 TL ediyor 8gb RAM i çıkararak 4.100 e düşer ssd yok bilerek eklemedim sonradan eklenebilecek parça.
Bir tavsiye vereyim mi?
Bence direk paranızı bankaya dolar olarak yatırın ben kedi sahiplenmeyecek olsam öyle yapardım.
Hiçbir seçimde o dolar düşmedi.