i5 9500 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

1050 ti 1 sene sonra tarih olmuş olacak. 7 bin TL'ye Battle Bronze sistemi alabilir üstüne artan parayla kendinize monitör dahil güzel ekipmanlar alabilirsiniz.

PSU konusunda Rampage, powerboost gibi markalardan uzak durun. PSU değerlendirmesi nasıl yapılıyor bilmiyorum fakat bu markalar tavsiye edilmiyor. CPU soğutucusu olarak iyi bir hava soğutma işinizi görür. Sıvı soğutmaya gereksiz masraf yapmayın, zira son model intel yada ryzen işlemci kullanıp Full OC yapmayacaksınız. Arctic freezer x34 Esports duo öneririm.

Tamam güçlü. BF5, metro exodus gibi oyunları bile ultrada oynatır haklısınız.
Siz 3000 serisi kartları bekleyin hocam haklısınız. Her çıkan kartı satın alıp en yüksek ayarlarda oynayın.

Konu fazlasıyla dağılmış. Seçmiş olduğunuz sistem, işlemci tarafında güçlü fakat ekran kartından fazlasıyla kırpmışsınız. Oyun oynamak için gerçekten güçlü bir karta ihtiyacınız var. 1050 Ti şuanda bile yavaş yavaş yetersiz kalmaya başladı güncel oyunlar için. Aslında en azından Ryzen 5 2600x ve RX 590 ikilisi sizi bu seçtiğiniz sistemden daha fazla güncel tutar ve daha iyi FPS değerleri alabilirsiniz. Ryzen 3000 serisi de önerirdim ama şuanlık bütçenizi aşmaması ve aynı fiyatlarda alabileceğiniz en güzel sistemlerden biri olur diye düşünüyorum.

Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum yanlız anakart intel işlemci uyumlu amd uyumlu olsa AMD ryzen 7 2700 var ama kullanamıyorum maalesef

Siz işi baştan yanlış yapmışsınız.
1050Ti gibi bir karta o kadar para vermek aşırı mantıksız bir hareket. Fiyatını hak etmeyen kartlarda başı çeker kendisi. 1000 TL-1200 TL edecek bir kart değil. Hakkı 650-700 TL maksimum

Gidip hiç düşünmeden Z serisi anakart almışsınız. İşlemciyi K serisi olmayan işlemci düşünüyorsunuz. Yani OC yapılamayan. Ha kullanılmaya kullanılır, ileride K serisine upgrade edilir veya edilmez şart değil ama Z serisi anakarta o kadar para veriyorsanız en azından çarpan kilidi açık işlemci tercih etmek daha mantıklı bir hareket. 9600K gibi.

7.000 TL bütçe olup 1050Ti'lı PC kullanmak da saçmalık. Eldeki parçaları iade edin edebiliyorsanız, edemezseniz de satın. Zararın neresinden dönseniz kardır. 7.000 TL ile o sistemden kat kat daha iyi sistemler alınır.

Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum yanlız anakart intel işlemci uyumlu amd uyumlu olsa AMD ryzen 7 2700 var ama kullanamıyorum maalesef
Sistemi aldın mı hocam ? Almadıysan Anakart alıp 2700 kullanmak çok çok daha mantıklı. Ekran kartını şu zamanda en düşük RX580 almak gerekli diye düşünüyorum.

Şu anda elimde MSI Z370 m5 intel anakart var Asus 1050 ti 4gb ekran kartı ve 8gb 2666 MHz rem var bunların devamında neler almalıyım işlemci olarak soğutucu olarak kasa olarak power olarak ne öneriyorsunuz. Ekran kartı konusunda değiştirme karari aldım
Acaba anakarti satıp yerine amd uyumlu anakart alip amd ryzen 7 2700 işlemci mi kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…