fewwzi Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 9400f RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 RAM 12gb Ekran kartı Rx 580 İşlemci İ5 9500f Merhaba, bende i5 9500F var, bosta 56 derece civari oluyor. Uzun sure Valorant'ta 85 filan oluyor. Bana guzel bir macun ve kule tipi sogutma önerir misiniz? Sivi sogutma alamam, cok param yok.
Merhaba, bende i5 9500F var, bosta 56 derece civari oluyor. Uzun sure Valorant'ta 85 filan oluyor. Bana guzel bir macun ve kule tipi sogutma önerir misiniz? Sivi sogutma alamam, cok param yok.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 29 Nisan 2024 #2 Ucuz dediğin? Bütçe belirt.
fewwzi Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 9400f RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 fiu dedi: Ucuz dediğin? Bütçe belirt. Genişletmek için tıkla... 400tl ye kadar termal macun ile beraber Dark Ravenge İRONBOW KULE TİPİ İÅLEMCİ SOÄUTUCU FAN Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasil olur uyumlumudur? Son düzenleme: 29 Nisan 2024
fiu dedi: Ucuz dediğin? Bütçe belirt. Genişletmek için tıkla... 400tl ye kadar termal macun ile beraber Dark Ravenge İRONBOW KULE TİPİ İÅLEMCİ SOÄUTUCU FAN Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasil olur uyumlumudur?
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 29 Nisan 2024 #4 fewwzi dedi: 400tl ye kadar termal macun ile beraber Dark Ravenge İRONBOW KULE TİPİ İÅLEMCİ SOÄUTUCU FAN Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasil olur uyumlumudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum performansı ne olur. Belki stok soğutucundan farkı olmaz. Minimum 1000 lira iş görecek bi hava soğutucu. COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
fewwzi dedi: 400tl ye kadar termal macun ile beraber Dark Ravenge İRONBOW KULE TİPİ İÅLEMCİ SOÄUTUCU FAN Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasil olur uyumlumudur? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum performansı ne olur. Belki stok soğutucundan farkı olmaz. Minimum 1000 lira iş görecek bi hava soğutucu. COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERGEL MAKER NANO PARTİKÜLLÜ TERMAL MACUN R2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com