Stakire Femtopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhaba bilgisayarımda mavi ekranlar almaya başladım, özellikle oyun oynarken oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minidump dosyaları: Minidump.rar Sistem özellikleri: Windows 10 Pro. i5 9500F işlemci. RX580 8 GB ekran kartı. 2x8 16 GB RAM. Not: Ekran kartım güncel. Intel chipsetim güncel. RAM'lerle alakalı hiçbir sorun yoktur.
Merhaba bilgisayarımda mavi ekranlar almaya başladım, özellikle oyun oynarken oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minidump dosyaları: Minidump.rar Sistem özellikleri: Windows 10 Pro. i5 9500F işlemci. RX580 8 GB ekran kartı. 2x8 16 GB RAM. Not: Ekran kartım güncel. Intel chipsetim güncel. RAM'lerle alakalı hiçbir sorun yoktur.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 11 Haziran 2021 #2 Kesin olarak sorunu belirleyemedim. BIOS sürümünü F14a sürümüne güncelle. H310M H 2.0 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo... www.gigabyte.com BIOS ayarlarını default yap. İntel Turbo Boost kapat. "DISM" komutlarını uygulayabilirsin. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay görüntüleyicisi raporunu paylaş. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Anti virüs ile sistemi tarat ve virüs bulursa temizleyin. Artı 0 Eksi
Kesin olarak sorunu belirleyemedim. BIOS sürümünü F14a sürümüne güncelle. H310M H 2.0 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo... www.gigabyte.com BIOS ayarlarını default yap. İntel Turbo Boost kapat. "DISM" komutlarını uygulayabilirsin. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay görüntüleyicisi raporunu paylaş. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Anti virüs ile sistemi tarat ve virüs bulursa temizleyin.