i5 9600k için anakart önerisi

Dreameat

Hectopat
Daha fazla  
i5 9600K için (ASUS TUF Z370-PLUS GAMING II Intel Z370 DDR4 LGA1151 ATX Anakart) düşünüyordum. Fakat bir arkadaşım BIOS güncellemesi gerektiğini yoksa kullanamayacağımı söyledi. Çevremde 8. Nesil kullanan olmadığı için anakart tavsiyesi alabilir miyim?
Not 1: Corsair Vengeance 32 GB (2X16 GB) 2666MHz DDR4 RAM ve GTX 1060 ile kullanmayı düşünüyorum.

Not 2: Kafamda bir fiyat belirlemedim. Ama şu ana kadar hep ASUS anakart kullanıp sorun yaşamadığım için marka olarak ASUS ilk tercihimdir. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart için bütçenizi söylemelisiniz. Ayrıca 32gb RAM i5 9600k ve GTX 1060 çok dengesiz olmuş. Yeni bilgisayar toplayacaksanız bütçenizi, eski bilgisayarınızı güncelleyecekseniz de tam sisteminizi, değiştirmek istediğiniz parçaları ve bütçenizi söylemelisiniz.

İ5 3470 - 8 GB DDR3 - GTX1060 şimdiki parçalar. Aslında kafamdaki RAM 16 GB idi. Ama fiyat farkının çok fazla olmadığını görünce geleceğe yönelik bir sistem olsun istedim. En azından işlemci ve RAM açısından. 1400-1500 bandına kadar çıkabilirim anakartta. Yeterki beni yarı yolda bırakmasın ve 9.Nesil işlemciyi BIOS güncellemesiyle uğraştırmadan direk tanısın.
Yanıt için teşekkür ederim.

Asus Z390-F harika anakarttır. Özellikle Asus istediğiniz için de sizin için biçilmiş kaftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…