Dark Dkccx124b Freezer X124 120mm Mavi Halka Led'l arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dark Dkccx124b Freezer X124 120mm Mavi Halka Led'l arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Z390 daha iyi olur tabii ki. Soğutucuyu düşünce anakart için maks. bütçen ne kadar? Overclock'un dibine vurmayacaksan önerdiğim soğutucu yeterli olur. Kendim de overclocklu Ryzen 1600 işlemcimde kullanıyorum.
Anakart için maksimum 900 tl soğutucu için maksimum 350 tl hafif overclock yapıcam ve i5 9600k ile senin işlemcin arasında baya fark var biliyorsun işlemcimi serin tutsun.
Z390 var 900 tl gigabyte alıyımmı onu dahamı mantıklı olur.
L 350 tl bütçem var soğutucu için bana güzel bi soğutucu önerirmisin işlemcim soğuk kalsın sıkıntı çıkarmasın ve hafif overclock yapayım.
İşlemciyi ısıtan tükettiği enerjidir. Intel TDP olarak 95 Watt demiş o işlemciye. Benim Ryzen'da 90 Watt civarında tüketiyor Sıcaklık olarak çok fark olacağını sanmıyorum. Bu bütçeye alabileceğin en sağlam soğutmalardan birisi Freezer X124. 5 bakır ısı borusu var işlemciye doğrudan temas eden. Aşağdaki ürüne de bakabilirsin ayrıyeten.
Buy ARCTIC Freezer Xtreme Rev. 2 CPU Cooler - Intel & AMD, Twin-Tower Heatsink, 120mm PWM Fan with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Buy ASRock Z390 STEEL LEGEND LGA 1151 (300 Series) Intel Z390 SATA 6Gb/s ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!