i5 9600K için Silverstone AR01 alınır mı?

Erdem20

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni satın aldığım i5 9600K için yeni bir soğutucu almak istiyorum. Aklımda hava soğutucu var. Sıvı soğutma fiyatları şu an benim için biraz fazla. Ben bir tane buldum ama buna benzer çok fazla var kararda veremedim açıkçası.
Sizce benim için yeterli olacak mıdır bu soğutucu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Sizin önerdiğiniz Aerocool ile benim bulduğum arasında kararsız kaldım. Birazda görüntü şıklık açısından bana Silverstone daha iyi gibi geldi. Daha başka önerileriniz var mı peki ? Bunu bugün almam lazım.

Verkho5
SilverStone Technology Co., Ltd.- AR01

AR01'de 3, Verkho5'de 5 bakır boru var fakat AR01'in boruları 2 mm daha kalın (8 mm). Fanları karşılaştıracak olursak da üretici sitelerinde görülen CFM değerlerine göre SilverStone modeli daha iyi görünüyor. Verkho5'e dair çok inceleme göremedim ama AR01'in birkaç incelemesi var. Örnek: SilverStone Argon AR01 CPU Cooler Benchmark-Review | The New "Best"

Aralarından bir tercih yapmak zor gibi duruyor, ben olsam Verkho5'i seçerdim ama AR01'in de pek eksiği yok.

Ayrıca 8 mm x 4 nikel kaplı bakır borusu ve Viper fanıyla Akasa Venom da iyi bir seçenek olabilir, onu da bir inceleyin derim.
https://www.hepsiburada.com/akasa-v...-islemci-sogutucusu-ak-ccx-4002hp-pm-bd100258

Akasa Venom'da karar kıldım.

Son düzenleme:
Güzel seçim. Elinize ulaşınca stock hızda stres testi ve oyun içi değerlerini paylaşabilirseniz başka bu tarz hava soğutma almak isteyenler için de referans olması açısından çok hoş olur.

Geldiği zaman gerekli testleri yapacağım. İncelemeler bölümünde paylaşıcam.
Soğutucu geldi. Anakart ve işlemciyi bekliyorum.

Son düzenleme:
Beyler bana da soğutucu lazım i59400f ve i59600k için öneriniz nedir? Hortlatayım konuyu en fazla 77dereceyi görüyorum boşta 35-40 derece ne önerirsiniz 200-300 tl arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…