Yeni satın aldığım i5 9600K için yeni bir soğutucu almak istiyorum. Aklımda hava soğutucu var. Sıvı soğutma fiyatları şu an benim için biraz fazla. Ben bir tane buldum ama buna benzer çok fazla var kararda veremedim açıkçası.
Sizce benim için yeterli olacak mıdır bu soğutucu?
Onun yerine Verkho5 tavsiye ederim kesinlikle. Yüksek voltajlarla OC yapmadığınız sürece gayet yeterli olur diye düşünüyorum. İmzanızda kasanız Z3 Plus yazıyor, eğer kasanıza sığarsa Akasa Venom Voodoo da alabilirsiniz. Z3 Plus'ın desteklediği CPU soğutucu boy uzunluğu limitini bulamadım.
Onun yerine Verkho5 tavsiye ederim kesinlikle. Yüksek voltajlarla OC yapmadığınız sürece gayet yeterli olur diye düşünüyorum. İmzanızda kasanız Z3 Plus yazıyor, eğer kasanıza sığarsa Akasa Venom Voodoo da alabilirsiniz. Z3 Plus'ın desteklediği CPU soğutucu boy uzunluğu limitini bulamadım.
Sizin önerdiğiniz Aerocool ile benim bulduğum arasında kararsız kaldım. Birazda görüntü şıklık açısından bana Silverstone daha iyi gibi geldi. Daha başka önerileriniz var mı peki ? Bunu bugün almam lazım.
AR01'de 3, Verkho5'de 5 bakır boru var fakat AR01'in boruları 2 mm daha kalın (8 mm). Fanları karşılaştıracak olursak da üretici sitelerinde görülen CFM değerlerine göre SilverStone modeli daha iyi görünüyor. Verkho5'e dair çok inceleme göremedim ama AR01'in birkaç incelemesi var. Örnek: SilverStone Argon AR01 CPU Cooler Benchmark-Review | The New "Best"
Aralarından bir tercih yapmak zor gibi duruyor, ben olsam Verkho5'i seçerdim ama AR01'in de pek eksiği yok.
Güzel seçim. Elinize ulaşınca stock hızda stres testi ve oyun içi değerlerini paylaşabilirseniz başka bu tarz hava soğutma almak isteyenler için de referans olması açısından çok hoş olur.
Beyler bana da soğutucu lazım i59400f ve i59600k için öneriniz nedir? Hortlatayım konuyu en fazla 77dereceyi görüyorum boşta 35-40 derece ne önerirsiniz 200-300 tl arasında