i5 9600K için soğutucu önerisi

Caner_ince

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bilgisayar topluyorum parçaları tamamlamak üzereyim. 9600k işlemci için soğutucuya ihtiyacım var. Sıvı soğutma önceden kullanmadım tavsiye ediyor musunuz? Bütçe olarak 350 TL civarı düşüyorum. Sessiz ve performanslı bi soğutucu için yeterli mi bütçe? İlerde OC yapmayı düşünüyorum ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkürler... Bileşenlerim:
  • i5 9600K
  • Asus RTX 2060 ROG Strix
  • Asus Z390 Gaming Pro anakart
  • Kasa: Corsair Spec Alpha

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye sıvı soğutma önermiyorum, bu bütçeye hava soğutma veya 600-700 TL'ye sıvı soğutma alabilirsin.

Bu bütçeye sıvı soğutma önermiyorum, bu bütçeye hava soğutma veya 600-700 TL'ye sıvı soğutma alabilirsin.
Sıvı soğutma bakıyodum ama uzun bir süre o.c yapmayı düşünmediğim için tekrardan hava soğutma bakıyorum 300-350 tl civarında hangi ürünü tavsiye edersiniz

Bunu alabilirsin farklı satıcılardan biraz daha ucuza temin edebilirsin .
Kendim kullanıyorum buda incelemesi;
Fiyatının hakkını bana fazlasıyla verdi.

.
Bende bu soğutucuyu düşünüyorum corsair spec alpha kasam 156 mmye kadar soğutucu destekliyo bu soğutucuyu takabilirim dimi bide fsp windale 6 çok öneriliyo ama sanırım 160 mm boyutu

Son düzenleme:
.

Bende bu soğutucuyu düşünüyorum corsair spec alpha kasam 156 mmye kadar soğutucu destekliyo bu soğutucuyu takabilirim dimi bide fsp windale 6 çok öneriliyo ama sanırım 160 mm boyutu
Tam 155 milimetre attığım soğutucu. 1 milimetre sorun olur mu bilmiyorum, denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…