Ç Çağlar Durmuş Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #2 OpenCore kurulum gerçekleştirdim ve dökümandaki gibi config dosyasını ayarladım fakat iGPU tanıtımını gerçekleştiremedim. Ekran kartı olarak RTX 2060 kullanıyorum fakat iGPU ile kullanmak istiyorum. Onboard grafik kartını nasıl tanımlayabilirim?
OpenCore kurulum gerçekleştirdim ve dökümandaki gibi config dosyasını ayarladım fakat iGPU tanıtımını gerçekleştiremedim. Ekran kartı olarak RTX 2060 kullanıyorum fakat iGPU ile kullanmak istiyorum. Onboard grafik kartını nasıl tanımlayabilirim?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 1 Ağustos 2020 #3 Config dosyanızı ekteki gibi yapılandırmayı deneyin:
Ç Çağlar Durmuş Hectopat Katılım 15 Mart 2015 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2020 #4 tristessehivernale dedi: Config dosyanızı ekteki gibi yapılandırmayı deneyin: Eki Görüntüle 628444 Genişletmek için tıkla... Stolenmem ayarını ekleyince hata alıyorum. Dökümanda eğer Bios’dan 64 mb seçebiliyorsanız gerek yok diyordu o yüzden üzerine düşmedim.
tristessehivernale dedi: Config dosyanızı ekteki gibi yapılandırmayı deneyin: Eki Görüntüle 628444 Genişletmek için tıkla... Stolenmem ayarını ekleyince hata alıyorum. Dökümanda eğer Bios’dan 64 mb seçebiliyorsanız gerek yok diyordu o yüzden üzerine düşmedim.