Hocam öncelikle Radeon RX Serisi grafik kartları düşünüyorsanız tercihinizi Sapphire' dan yana yapmanızı öneririm. Çünkü Sapphire, AMD' nin Radeon Serisindeki en büyük üreticisidir. Yani Sapphire ile AMD, birbirine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Yaptıkları ekran kartları fiyatlarına göre şahsen oldukça dayanıklı ve mantıklı bir seçim olabilir.
GeForce tarafından ise, GTX 1660 Ti' da ASUS Rog önerecektim ama fiyattan dolayı Dual' lere de bakabilirsiniz. Ya da GIGABYTE tarafından düşünürseniz, GTX 1660 Ti WindForce O.C. önerebilirim ama fiyat, sınıra yaklaşıyor bunu da belirteyim. Ama sizi üzmeyeceğine inanacağım bir firmanın ekran kartıdır. (Bunu reklam yapmak için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın.) Çünkü ben, 2013 yılından beri topladığım sistemde parçaları değiştirirken genelde tercihimi GIGABYTE tarafından kullandım. Şu ana kadar da herhangi büyük bir sorun yaşattırmadı ve size de yaşattırmayacağına inanıyorum. Umarım önerilerim doğrultusunda, size uygun olan en iyi performanslı ve fiyatlı ekran kartını seçersiniz.
GTX 1660S' de, fiyatından dolayı tercih listesine eklenebilecek grafik kartlarından biri. Maalesef yetişemiyorum ki 3-4 yılda bir seri çıkaran Nvidia, artık "Amiral Gemisi Telefonlar" gibi yılda 1 kez, 1 seri çıkarmaya başladı.
Teşekkür ederim hocam benim konu dışı bir sorum olacak PC'min kasasından gelen Power SW kabloları siyah renkte ondan dolayı artı eksi kutupları bulamadım yanlızca ok işareti var hocam ok işareti artı mı? eksimi oluyor bir hata yapmim hocam.
Teşekkür ederim hocam benim konu dışı bir sorum olacak PC'min kasasından gelen Power SW kabloları siyah renkte ondan dolayı artı eksi kutupları bulamadım yanlızca ok işareti var hocam ok işareti artı mı? eksimi oluyor bir hata yapmim hocam.
Hocam Power Switch pinlerinde "+" ve "-" kutup bulmanıza gerek yok diye biliyorum. Sadece üst ya da alt kısmını çevirip taktığınızda, "+" ve "-" yönleri değişir. Bu yüzden ok kısmı, üst tarafa denk gelmesi gerekir.