i5 9600K RTX 2060 kurulum yaparken donma sorunu

Bir sorun var, Cooler Master MasterLiquid 120 Lite model soğutucuya sahibim. Soğutucunun radyatörü boşta 2200 RPM'de çalışıyor. BIOS Hardware Monitor'de Fan ayarlama konusunda hiçbir fikrim yok. Bu ayarlar nasıl olmalıdır? Bu gürültü çekilmez. Smart Mode aktif edilip manuel mi ayarlanmalıdır? Onu da yapmayı bilmiyorum açıkcası, bu konuya hakim olan var mı?
Sorunu çözdüm. BIOS > Hardware Monitor > sistemdeki tüm fanları "Smart Mode"a aldım ve rpm dengeye girdi. Konu çözülmüştür. Windows yüklemesinde zorlanan arkadaşlar öncelikle BIOS güncellesinler, bu bende işe yaradı ve işletim sistemi kendini onardı.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı