i5-9600K RTX 2060 sisteme anakart önerisi

Kerem Ayaz

Megapat
Daha fazla  
9. nesil ile uyumlu anakartlar hakkında çok bilgim olmadığı için Z390 yongasetine sahip en ucuz anakartlara bakıyorum örneğin:

MSI MAG MAG Z390M MORTAR Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) HDMI DP Anakart | ITOPYA
MSI Z390-A PRO Intel Z390 9th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) VGA DVI DP Anakart | ITOPYA

Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim ya da bu modeller dışında daha düşük yonga setine sahip ancak daha kaliteli 9. nesil ile uyumlu anakartlar önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem almışken ankartu ucuza getirmeye çalışmayın, Z390 Gaming Plus öneririm.

Böyle bir sistem almışken ankartu ucuza getirmeye çalışmayın, Z390 Gaming Plus öneririm.
Beni bu arakadas gibiler gaza getirdi. Ekstra 1500 lira masraf yaptım. Hocam bırakın ucuzunu alsın ne olacak sanki.

Şaka bir yana. Msi Z390 Gaming Edge Ac modeli her manada size yetecektir. Ben indirimden 1100 TL'ye aldım.
Ondan ucuz olan Msi z390 Tomahawk modelinede goz atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…