i5 9600K RTX 3060 14 bin TL'ye alınır mı?

Bu da düşünülebilir. Pahalı olan sistemin Ryzen 5 5500 ile değiştirilmiş hali.

Hocam arkadaşın dediği gibi Vatan'da daha ucuza bulabilirsiniz Buradan bakabilirsiniz bütçenizi tam bilmediğim için 20bin ₺den göstermek istedim. Veya isterseniz bu sisteme bakabilirsiniz. Bir de monitör istiyorsanız eğer İncehesap sitesi her cuma seçili ürünlere çok güzel indirimler yapıyor. Ben birçok ekipmanımı(SteelSeries Apex 3, Corsair Void Elite 7.1 gibi) oradan indirimle almıştım.

Her şey dahil 20 bin demiş yoksa evet 4060'lı sistem bakılabilir.

Yani 9. nesil işlemcili yorulmuş bir bilgisayarı almaktansa azıcık daha bütçeyi zorlayıp sıfır bir sistem almak daha mantıklı olacaktır. Monitörü dediğim gibi temiz bir 2. el bakarsanız daha iyi olur.

Bu da düşünülebilir. Pahalı olan sistemin Ryzen 5 5500 ile değiştirilmiş hali.

Her şey dahil 20 bin demiş yoksa evet 4060'lı sistem bakılabilir.
Monitör+kasa 20k dediği için sizin attığınız sistem de işlemciyi 5600 yapıp monitörü de LG Ultragear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilir bence

Monitör+kasa 20k dediği için sizin attığınız sistemi 5600 yapıp monitörü de LG Ultragear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alabilir bence.

Evet 5500 kötü bir işlemci öyle yapılıp sıfır monitör isteniyorsa dediğiniz mantıklı. Klavye mouse da biraz düşürmek lazım ama sistem tamamen sıfır olacağı için klavye mouse ucuz olup göz ardı edilebilir. 2. El monitör tercih etmemin sebebi klavye mouseda bütçe bırakılması içindi.

Yani 9. nesil işlemcili yorulmuş bir bilgisayarı almaktansa azıcık daha bütçeyi zorlayıp sıfır bir sistem almak daha mantıklı olacaktır. Monitörü dediğim gibi temiz bir 2. el bakarsanız daha iyi olur.

Çok sağ olun hocam.

Hocam ralist düşünecek olursak Türkiye'de her şey dahil 20'bine güzel bir bilgisayar çok zor toplanıyor maalesef.

Elimden gelen bir şey değil zaten hocam, babamdan yardım isteyerek bu sistemi almak istiyorum zaten.

Alacağınız zaman ayrı bir konu açıp beni etiketlerseniz güzel olur çünkü eğer 1 ay falan sonra alacaksanız yeni sistemler ve yeni seçenekler ortaya çıkacaktır gene yardımcı olurum.

Tamamdır hocam çok teşekkürler tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı