i5 9600K, RTX2070 sistem toplama

Bütçeniz sadece kasa için ne kadar ? Bu haftasonu Vatanda KDV indirimi var. Ucuza iyi bir sistem toplanabilir.

6-6500tl arası örnek bir bilgisayar toplayabilir misiniz? KDV indirimlerinde fiyatlar ortalama olarak ne kadar oynuyor acaba?

Aynı kişi misiniz bilmiyorum ama 7000 TL fiyata böyle bir sistem toplanabilir. Hem 3700X var hem RTX 2070 süper gücünde olan RX 5700XT özel soğutmalı modeli var.

Öyle bir sistem toplayıp bana link veya ss atabilirmisin?
6-6500tl arası örnek bir bilgisayar toplayabilir misiniz? KDV indirimlerinde fiyatlar ortalama olarak ne kadar oynuyor acaba?
Hem sistemi mağazadan alabiliyorsunuz hem de fiyatlar internetten bile ucuz oluyor. Ne kadar oynuyor derseniz örneğin topladığım sistemdeki işlemci internetten 200TL daha ucuz.

Son düzenleme:
Maksimum 9200TL (Monitör Hariç)
Yukarıdaki sistemde anakartı X570 yapıp alabilirsiniz. Kasa ve PSU da Cooler Master ile değişebilir.
Bütçe yeterliyse anakartı B450 de bırakıp kasayı Cooler Master ile ve ekran kartını bununla değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu sistem toplanabilir. Fiyat 9518 TL tutuyor. Sıvı soğutmayı kutudan güzel bir stok soğutucu çıkarken şahsen gereksiz buluyorum ama artan bütçeyle de sıvı soğutmayı alabilirsiniz.
Bununla beraber 10048 TL oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…