I5 9600K Sistem İçin Yükseltme Önerisi

YAPRAKRULEZ

Hectopat
Mevcut parçalarım bu şekilde
  • i5 9600k / işlemci
  • 3200MHz hyperx predator cl16 / RAM
  • Msi Z390M Mortar / anakart
  • m2 SSD samsung 250gb 3500/3300 / SSD
  • Seagate Barracuda 1tb 7200rpm / HDD
  • Nzxt kraken x62 / sıvı soğutma
Tavsiye, öneri duyduğum parçalar şu şekilde:
  • PSU
  • GPU
  • KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri istiyorsunuz da ne kadar bütçeniz var söylemiyorsunuz, e bizden ne bekliyorsunuz, o zaman 2080Ti önereyim. 2000 bin liralık boş kasa önereyim. Bütçeniz ne?
Merhaba, haklısınız güç kaynağı olarak FSP Hydro 850W 80+ Gold güç kaynağı aldım son 2 malzeme kaldı Ekran kartı ve Kasa. bütce ekran kartı için max 4500 kasa için max 600. Teşekkür ederim

Ekran kartı için 2K Monitörünüz var ise RTX2070 alabilirsiniz. 1080p için RTX2060 yeterli zaten.
Kasa için de:
1- Cooler Master MasterBox MB511 USB3.0 Pencereli MidTower Siyah Kasa | ITOPYA
2- Sharkoon TG5 Yeşil USB3.0 4XLed Fan Temperli Cam ATX Gaming Kasa | ITOPYA
3- Cooler Master MasterBox MB511 RGB Temperli Cam MidTower Siyah Kasa | ITOPYA
4- CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar

Bunlara bakabilirsiniz. Cooler Master olanlar ikisi de aynı, sadece birisi RGB olduğu için 600 TL. Sharkoon olanın da RGB modeli var ona da bakabilirsiniz. Corsair Spec Delta da son zamanların en iyi kasalarından.

Önerilerin için çok teşekkür ederim, monitörüm VIEWSONİC 24" XG2401 144HZ 1Ms 1920x1080 destekliyor birde şöyle bi durum var benim aldığım sıvı soğutma 280mm radyatörlü bir sorun olurmu ?

Önerileriniz için teşekkür ederim 280mm sıvı soğutucu önerdiğiniz kasanın tavanına monta edilebilirmi ?

Destek hizmetleri vb. gibi hizmetlere sorabilirsin.
Kasanın mm olarak boyutu 455 x 220 x 510 hangisinin hangi taraf olduğunu bilmiyorum açıkçası

Şuan kafam çok karıştı kasaları karşılaştırdığım da sanki @Caner Uncu 'nun tavsiyeleri daha cazip geliyor frisby markası beni hiç celbetmedi @noggu2
Etmez de. Kalitesiz markaların başını çeker. Everest, Frisby, Turbox bilmem ne bilmem ne...
Attığım kasalar fiyatına göre en iyileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…