I5 9600K Sistem İçin Yükseltme Önerisi

Hayırlı olsun. o kasayada ayni şekilde montaj yapabilirsiniz. Dönem dönem indirimler oluyor ekran kartlarında dolar kuruna bağlı olarak. Siz kaça aldınız, şuan nekadar ?

Hayırlı olsun. o kasayada ayni şekilde montaj yapabilirsiniz. Dönem dönem indirimler oluyor ekran kartlarında dolar kuruna bağlı olarak. Siz kaça aldınız, şuan nekadar ?

5250TL ye almıştım şuan 4140TL RTX 2070 gaming z modeli MSI

İade edebilirsiniz internet üzerinden aldıysanız hiç açmadan.

Aynı mağazada mı fiyat bu kadar düşmüş?
Hayır aynı mağaza değil henüz elimdeki hiçbir ürünü açmadım bu acıylada açamam heralde abi 5250 nere 4140 nere ...

Hayır aynı mağaza değil henüz elimdeki hiçbir ürünü açmadım bu acıylada açamam heralde abi 5250 nere 4140 nere ...

Baya fark var tabi. 4140 ta baya ucuzmuş ama Türkiye garantilimi acaba o fiyat ? Sende biraz pahalı almışsın oda çok ucuz ortalama 4900 falan şuan piyasada.

İade etme hakkın varsa et yoksada çok takma kafana öbür türlü zevk alamazsın, dolar kuru sabit olmadığı icin sürekli değişkenlik gösteriyor fiyatlar.

Sistemi rahat analiz için son birkez paylaşıcam hiçbir parça açılmadı uyumsuz bir durum varsa iade edebilirim son kez yardımlarınızı bekliyorum.
  • i5 9600k / işlemci
  • 3200MHz hyperx predator cl16 / RAM
  • Msi Z390M Mortar / anakart
  • m2 970 Evo Plus samsung 250gb 3500/3300 / SSD
  • Seagate Barracuda 1tb 7200rpm / HDD
  • Nzxt kraken x62 / sıvı soğutma
  • Sharkoon TG5 / Kasa
  • FSP Hydro 850W 80+ Gold / PSU
  • Msi RTX 2070 Gaming Z / Ekran kartı

Herhangi bir uyumsuzluk yok güle güle kullanın. Dediğim gibi fiyat değişikliklerinide çok kafanıza takmayın. Sürekli olan şeyler ne yazık ki kurdan dolayı.

Herhangi bir uyumsuzluk yok güle güle kullanın. Dediğim gibi fiyat değişikliklerinide çok kafanıza takmayın. Sürekli olan şeyler ne yazık ki kurdan dolayı.
Daha önce hiç kurulum yapmadım, bugün sabahtan akşama kadar öğretici videolar izledim ama yinede zorlanacağımı düşünüyorum. Bilen birisinden yardım almalımıyım?

Benim tavsiyem kendiniz yapmanız çok kolay hiç gözünde büyütme. Bende başkasına toplatmıştım daha sonra komple söktüm kendim topladım. Nzxt sıvı soğutmada çok kolay montaj yapılabilen bir sıvı soğutma.

Uzaktan takıldığın yerlerden destek olabilirim

Allah razı olsun denir buna başka bişe denmez çok sağolun. Deniyeceğim zorlanırsam burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…